Barlu Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Na allegro.pl czasem są, bądź u producenta (elektryki_rc) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MałyRC Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektryki_rc Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Nasz klient nasz pan : http://allegro.pl/show_item.php?item=903513892 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MałyRC Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Plany Kupiłem wydrukowałem sobie je na A4 i posklejałem od poniedzialku rusza budowa więc będzie relacja mam nadzieję że się uda a jakie wyposazenie polecacie? do niego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Mały poczytaj cały temat, w tym temacie jest podane co jak i za ile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MałyRC Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 dzięki , mi chodziło oto jakie jest polecane bo każdy ma inne ale poczytam i sobie wybiore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Każde z wymienionych jest polecane Można np. tak: 1. Tanio: Silnik Turnigy 2204, regiel SS 8-10A, serwa HXT500 2. Trochę drożej ale trochę lepiej: Silnik Turnigy 3020 1800kv, regielek Turnigy 10A, serwa np. BMS306BB 3. Na wypasie, ale cena kosmos: Silnik AXI 2203/46 albo Neu Neutrino, regiel CC 10A, serwa Dymond D47. Powyższe można ze sobą mieszać, bo a czemu nie Ja aktualnie mam: Neu Neutrino, Turnigy 10A i BMS306. Generalnie, apetyt rośnie w miarę jedzenia - jeśli zaczynasz latać shockami, polecam zestaw 1, bo tak naprawdę nie wiesz czy będzie Ci to latanie pasować czy nie. Potem zawsze możesz sprzedać coś i kupić co innego. Ja latałem na 2204, aż Krzysiek powiedział mi że 3020 ma lepszy power. Od tego czasu latałem na 3020, bo się okazało że faktycznie A ostatnio tak sobie dyskutowaliśmy z tym przebrzydłym podjudzaczem , podpuszczał, podpuszczał i podpuścił No i kupiłem Neu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Właśnie wróciłem z oblotu Yaka ... Ten model to bajka, lata rewelacyjnie. 2 loty po 30-40 sekund jedno lądowanie do ręki drugie idealnie na chodnik :jupi: Nogi mi się trzęsą z nerwów będę się modlił o bezwietrzną pogodę bo nie mogę się doczekać dłuższych lotów. Chciałbym podziękować wszystkim którzy przyczynili się do wzlotu kolejnego mojego modelu. Bóg Wam zapłać EDIT: Yaczek bliźniaczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Jakie stosujecie wychylenia?? W niedzielę sobie troszkę polatam a nie zdążę wyregulować modelu na dworze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Jakie stosujecie wychylenia?? W niedzielę sobie troszkę polatam a nie zdążę wyregulować modelu na dworze. Chodzi Ci o wychylenia sterów? Maksymalne, ile fabryka dała 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Ja: lotki jakieś 50 stopni expo 30-40%, kierunek i wysokość ile wlezie i expo jakieś 40% nawet do 45%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 ok dzięki, mam jeszcze jedno pytanko, jak zamontować pakiet bez rzepa?? Nie mogę nigdzie kupić fajnego rzepa i mam lekki kłopot :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtk Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 tasma dwustronna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 myślałem o tym ale gdy się ma 4 pakiety staje się to nie wygodne :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtk Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 ja mam 5 pakietow i jakos zyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Ale co to za życie ?? xD Kwasiu, jak nie masz innego rozwiązania, to co zrobisz ?? Ew idź do jakiegoś sklepu typu: " Niteczka" i kup zwykłe rzepy, a potem CA, czy właśnie ta taśma :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Nie mogę nigdzie kupić fajnego rzepa i mam lekki kłopot :/ To w Częstochowie nie ma sklepów PASMANTERYJNYCH ?? - zapytaj mamy - na pewno wie gdzie takowe są :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Ja mieszkam na obrzeżach Częstochowy i bym musiał PKS-em zasuwać po 10cm rzepu ok 40min w jedną stronę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locke Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Kwasiu, dla chcącego nic trudnego Poszukaj po jakiś starych ciuchach, portfelach, czapkach, tam często są rzepy. Wypruwasz i wklejasz na CA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Ja mieszkam na obrzeżach Częstochowy i bym musiał PKS-em zasuwać po 10cm rzepu ok 40min w jedną stronę No cóż - modelarstwo wymaga poświęceń :devil: :crazy: Locke - a potem zwalasz to na kota ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.