jary14 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Rzeczywiście - przeglądałem tylko zdjęcia na forum. Dzięki, ależ on piękny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Super zdjęcia, świetne modele i całkiem fajny teren do latania To nie tak daleko od Krakowa a rodzinę mam w Dąbrowie Górniczej ....... może lata ktoś kombat ESA? ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gwizdek Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Proszę również o współrzędne GPS lotniska na PW. Byłem w tamtym roku kilka razy na Podwarpiu ale w Strzemieszycach jeszcze nie latałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Witam. miken napracowałeś się. Piękne zdjęcia, właściwie to powinieneś zasłużyć na tytuł naczelnego fotografa waszej gromadki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Dzisiaj znowu sobie polataliśmy.Był oblot mojego nowego modelu Tigera 60.Lata super. Kilka zdjęć: http://img638.imageshack.us/g/dsc0171ft.jpg/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F2BTOM Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 A czy jakiś uwięziowiec może się u was pokazać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 f2btom zapraszamy do nas na lotnisko w Chorzowie,duzo miejsca do latania uwięzią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Lotnisko w Strzemieszycach chyba się kończy.Znowu komuś przeszkadzamy.Policja była już 3x i ochrona środowiska raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Jano pewno komuś starszemu przeszkadzają wrzaski kosiarek latających... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HANS Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 niech jeżdżą.. na Kozłową Górę też jezdzili.. za trzecim razem stwierdzili że z braku podstaw zgłoszenie zakończy sie wnioskiem o ukaranie do sądu - oczywiście dla tego ktory zgłaszał .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avere Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Witam , też mnie spisali za elektryka ........, wg. mnie kosiarki na ogródkach działkowych obok , hałasują mocniej . P.S. własnie składam sobie 2-gie skrzydełko Xeno Multiplexa , wyłącznie na zbocze ( to pierwsze jest wyłącznie pod silnik ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miros18 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Czy ktoś z kolegów lata jeszcze w strzemieszycach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Nie tylko w strzemieszycach latają w okolicach masz dużo miejsc gdzie modelarze się spotykają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miros18 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 wiem, wiem , ale w weekendy przebywam akurat tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 W zeszłą niedzielę lataliśmy i znowu ktoś wezwał policję. Jak dopisze pogoda w sobotę albo w niedzielę to ja latam. Trzeba korzystać bo zima nadchodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Policja i tak wam nie może nic zrobić, gadaliśmy ostatnio u nas w Chorzowie na temat policji, policja może sobie w :ass: ... no ten tegest ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 W zeszłą niedzielę lataliśmy i znowu ktoś wezwał policję.Jak dopisze pogoda w sobotę albo w niedzielę to ja latam. Trzeba korzystać bo zima nadchodzi. Wyzwano( tę policję ) jako: a/ ochroniarzy - przed tłumem wściekłych gapiów b/ bo nie miał kto latać ?? c/ w innym celu :shock: ????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miros18 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 chyba nie mają kogo ścigać już ;/, jak tylko nie będzie wiać to zjawie się tam w weekend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi1281 Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Panowie. Nie pękamy, latamy dalej ................ :mrgreen: niech przyjeżdżają jak mają paliwo ... my też mamy ......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Nasz kolega Janusz dostał już wyrok za zakłucanie porządku publicznego na łące w Strzemieszycach nie jest tego dużo ale sam fakt że nie był obecny w sądzie jest dziwne nie znam się na tym.Chciałbym sie dowiedziec czy można w tym kraju który podobno jest demokratyczny można karać za plecami. Nie oczekuję odpowiedzi typu -to jest granda bajzel itp. edit. jest 7 dni na odwołanie JAKIE POMYSŁY realne. Moja propozycja to zrzutka na adwokata i niech on radzi co z tym zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.