Skocz do zawartości

9-kanałowa Aparatura 2,4GHz za 93$

Leda_g

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Pojawiły się jakiś czas temu pewne głosy o wadliwości tych systemów, cena nie jest powalająca a i samej Corona miewa także problemy z odbiornikami na 35mhz. Niby może i bezpodstawnie ale ja bym raczej zainwestował w assana ...

to jest raczej taka opinia typu "byłeś? nie siostra była", która nie jest poparta żadnym konkretem, a jedynie własnym wydaje mi się :D

i nie dziwne, że po kilku tego typu opinniach utrwala się pogląd, że jakiś produkt jest bee, i nie , chodzi mi tu tylko o produkty corony, niestety opinie wydają często ci którzy nie mieli nic do czynienia z danym produktem a jedynie coś tam gdzieś czytali, słyszeli.

latałem na coronach 35Mhz (synteza) zero problemów, mam moduł 2,4 V2 i narazie zero zastrzeżeń :D aczkolwiek dodam, żeby nie wdawać się w jakieś dyskusje, na elektronice się nie znam. Moja opinia oparta jest tylko na praktycznym korzystaniu ze sprzętu.

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Corony 35mhz 4ch mialem okazję oblatywać i to są bardzo dobre odbiorniki. Na naszym forum było kilka tematów o problemach z 6 i 8 kanałowymi odbiornikami. Na rc groups tez nie najlepsze opinie o 2,4ghz ... Może gdyby powstawało więcej pieśni pochwalnych dla Corony może można by je "oddemonizować" :wink:

Opublikowano

Pawel masz corone 2,4ghz V2 ? bo jesli nie to daremne Twoje pisarstwo :wink:

Ja mam i chwale ten system tak jak i system hobbykinga ktorego tez uzytkuje :D Pacek dobrze napisal.

Czy wszystko trzeba chwalic by bylo dobre?

i inni w to uwierzyli

opini na rc groups negatywnych na temat Corony jest tyle ile na temat Assana :wink:

i jeszcze jedno czy jak bedzie 500 opini ze system hobbykinga jest super ,hiper thebest i zadnej negatywnej to znaczy ze bedzie najlepszy?

Zanim Pawle cos napiszesz przemysl trzy razy

To zalicz jako druga piesn pochwalna po kol.Packu

Jan

Opublikowano

Bo nikt nie chce pisac w mysl zasaddy: kazda sroka swoj ogonek chwali :wink:

ale zeszlismy z tematu aparatury za 93 dolary. a tam jast modul odpowiednik HK :D

A turnigy ma swoj :lol: temat.

Jan

Opublikowano

Eurgle, tak samo jak Turnigy i Imax, jest wyrobem FlySky i posiada gniazdo na moduł nadawczy. Oryginalny moduł Eurgle jest także wyrobem FlySky, sprzedawanym także osobno jako moduł HK.

O ile coś się nie pozmieniało.

Opublikowano

Ponieważ moje stare radio niestety uległo uszkodzeniu mam zamiar kupic własnie zestaw Turnigy i ostatecznie wejść w 2.4GHz. Kiedy-jeśli- kupię dam znać jak moje odczucia.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.