Motylasty Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Motylesty chyba jakiś esej pisze, bo dawno nic tu nie napisał. Eseja nie piszę, tak się szanowni koledzy składa że siedzę w pracy od rana. I okazuje się że na sprawy służbowe zaczyna mi brakować czasu, a przede mną leży cały stos "papierów". Cholera ja nawet dzisiaj jeszcze sniadania nie jadłem.
Gość Anonymous Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Janusz, ale ty jesteś.... HARDKOR hahahahaha hehehehe :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
meloow Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 tak się szanowni koledzy składa że siedzę w pracy od rana Cholera ja nawet dzisiaj jeszcze sniadania nie jadłem. a co ty pracujesz jako kasjerka w hipermarkecie czy co ?
instruktor Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 'Cholera ja nawet dzisiaj jeszcze sniadania nie jadłem" Tomek tym się nie przejmuj ,z głodu nikt jeszcze nie pękł.
Rob Mc Fly Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 ja nawet dzisiaj jeszcze sniadania nie jadłem. To chociaż kolacji nie przegap :wink: :mrgreen: .
Marcin Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 tak się szanowni koledzy składa że siedzę w pracy od rana Cholera ja nawet dzisiaj jeszcze sniadania nie jadłem. a co ty pracujesz jako kasjerka w hipermarkecie czy co ? Gorzej
Motylasty Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 a co ty pracujesz jako kasjerka w hipermarkecie czy co ? Dokładnie, z moją aparycją to tylko w markecie, a posty wysyłam z drukarki fiskalnej A tak na serio to IT w pewnym parku wodnym. Jako że za reklamę mi tu nie płacą a jedynie za siedzenie w kiblu, przeto linku tego parku nie zamieszczam Se możecie wygooglowac EDIT Marcin i Robert juz u mnie byli, oni wiedzą
mammuth Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Park wodny w gorach ???? Co to sie dzieje teraz ... ??? Ten kibel to chociaz wygodny ? Ale pewno tak skoro nawet ma dostep do neta XD
Motylasty Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Park wodny w gorach ???? Dokładnie , przez to se można na nartach wodnych spoko pojeździć
instruktor Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 A ja tak długo szukałem jeziora z górki
Gość slawekmod Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 http://pfmrc.eu/profile.php?mode=viewprofile&u=5381 przesada.
mammuth Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Park wodny w gorach ???? Dokładnie , przez to se można na nartach wodnych spoko pojeździć A jest wyciag ? Bo ostatnio jak mialem okazje sobie pozjezdzac, a wyciagu nie bylo to mi ze 3 godz. pieskiem zajelo aby sie na gore z powrotem dostac. Najgorszy byl wodospad - tam nawet delfinem ludzie utykali :/
instruktor Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Co jest grane ???? Sławku No tak już wszystko wiem :oops:
Marcin Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 A tak w ogóle, o co chodzi z tymi małymi zółtymi liniami?
Motylasty Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 http://pfmrc.eu/profile.php?mode=viewprofile&u=5381 przesada. Qrde a miało być tak pięknie, chłopak się nieźle zapowiadał. No nic czas wracać do nudnej rzeczywistości.
ahaweto Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Uwaga!!! Pan Janusz właśnie dołączył! Wy go drzwiami a on oknem z powrotem. Pozdrawiam Adam.
Gość slawekmod Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Uwaga!!! Pan Janusz właśnie dołączył! Wy go drzwiami a on oknem z powrotem.Pozdrawiam Adam. Nie nie Adamie.Okno zostało natychmiast zamurowane sześcioma czerwonymi cegłami.
Marcin Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 czerwooooony jak cegła, rozgrzany jak.... lalala
ahaweto Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 W rubryce ,,kto jest na forum,, ostatnio zarejestrowana osoba- $janusz$ godzina 22 11. Sam nie wiem co o tym myśleć :? Pozdrawiam Adam. Już się zmieniło
Gość slawekmod Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 22:22 Ostrzeżenie 6pkt, ale widzę że nadal próbuje.Zobaczymy za parę chwil.Myśli że ma do czynienia z idiotami.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.