pacek Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Witam 5/6 wrzesień w Pabianicach. Wszyscy sympatycy i praktykujący KOMBAT obecność obowiązkowa. szczegóły akcji: http://aircombat.pl/ACES/forum/viewtopic.php?p=1518&sid=b25ad8f3df78e152150cf8fcc89fd3f6#1518 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz70 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Witam Palce się goją więc przyjade na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 no to super a swoją drogą to śmigła w tym sezonie wyjątkowo groźne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz70 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 oj grżne "Rura" w Lubinie też zaliczył "zakład krawiecki" Marek w Warszawie sie pokiereszował a ja ponad 20 szwów na jednym palcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 No to Mariusz współczuję ja też miałem ale tylko 3 i zakładane pół godziny po zdarzeniu. A Ty chyba żeś jeszcze do domu się dotelepał z pokrojoną łapą. Dwie sprawy, brak pośpiechu rękawiczki kevlarowe z czy dyneemy (mam) pomagają w tych sprawach. pozdro i do zobaczenia na polu bitwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Mariusz, w Grabicy sie tak posiekałeś ? Do Pabianic na pewno wpadnę popatrzeć, wszak mam blisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 1 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 tylko żeby przypomnieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Zapowiada się niezła jatka... Czyżby Killer nie przyjeżdżał?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajowy Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Witam, Nie byłem uczestnikem zawodów lecz tylko obserwatorem to pozwolę sobie zamieścić kilka zdjęć z tej imprezy, która zrobiła na mnie niesamowite wrażenie. Mam nadzieję, że nikt z obecnych nie będzie miał nic przeciwko temu, że te fotki tu umieszczę. Andrzej Chwilę to jeszcze potrwa bo wrzucam przez imageshacka anie mam wielkiej biegłości. Następna porcja Aby nie zapychać forum podam link do miejsca gdzie znaleźć można wszystkie moje zdjęcia z ww imprezy http://picasaweb.google.pl/gajowy71/COMBATPABIANICE092009?authkey=Gv1sRgCP3d1ozRpb3-oAE&feat=directlink Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TooM Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Gajowy coś zdjęć nie widzę, a czekam bo nam padł aparat na zawodach. Już są .Ciekawe dlaczego na zdjęciu nr 53 Papa skrada sie za wszystkimi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 8 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Mam nadzieję, że nikt z obecnych nie będzie miał nic przeciwko temu, że te fotki tu umieszczę. no nie, myślę, że wszyscy się obrażą :wink: :mrgreen: a na następne zawody oprócz aparatu trzeba zabrać modele, zapewniam Cię że stojąc na linni startu wrażenie są jeszcze bardziej niesamowite Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajowy Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Jestem w trakcie montowania mojego pierwszego ESA (fw-190) tak więc droga przede mną jeszcze daleka. Ale oczywiście niczego nie wykluczam. Pozdrawiam Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.