robraf Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 prośba taka jak do eco:D Fotki please:D oczywiscie za zgodą szefa:) Facet jest z Mielca i to mi wystarczylo:) jest w mustangklubie i nawiazalem z nim kontakt moze da sie przejechac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Niezły sprzęcik. Ja też jestem z miasta Mielec no i NIGDY go nie widziałem :shock: Jak chcesz no to mogę zaglądnąć do tego kolesia. Podaj mi jakiś kontakt do niego na PW;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 U kolegi na osiedlu stoi jakiś model ale nie znam się na tym wiem tylko, że jest malowany na niebiesko ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 foteczki, foteczki:D prosze zobaczyc czy stylu na tylnej klapie ma napisane GT czy nie ma tego znaczeka i tylko Ford Mustang jeszcze po bokach ma emblemat albo 4.0 albo Gt albo Gt500 w zaleznosci od modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Nie zauważyłem zadnego z podanych elementów identyfikacji. Fotki takie sobie bo robione z samochodu; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 o dziekuje myslalem o nowy mustangu 5generacji to jest 4 generacja 3.8 v6 albo 5.0 Gt v8 ale raczej obstawiam to pierwsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Jeśli mimo wszystko są - musza być? - jakies elementy identyfikacji to mogę podejść blisko. Ale jak widać nie było tam żadnych symboli cyfrowo-literowych . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 ie trzeba ale jak bedzie okazja zobaczyc co pod maska to zawsze na 99% to jest rocznik kolo 1999 lub 1995-6 i 3.8 v6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Robert, tylko nie płacz http://www.joemonster.org/art/13962/Jak_sprofanowac_Forda_Mustanga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 ja tego nie rozumiem... jak moznabylo... ?? gdybym byl wlascicielem i takie cos zrobil, to bym sobie dał w morde i to dosyc mocno... i to jeszcze ten typ z fajnym przodem( te mi sie podobaja) i linią nadwozia... eh... są ludzie i taborety niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Joe Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Może nie mustang, ale za niedługo stanę się posiadaczem chevroleta monte carlo z 1974. Ceglany kolor, tył dachu czarny... Czemu chcesz 5 a nie jakąś 1/2 ?? ładniejsze, mocniejsze, więęęcej palące (ale to akurat minus ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 niedługo stanę się posiadaczem chevroleta monte carlo z 1974 tiaa :roll: w jakiej skali :devil: może po prostu napisz ze tata czy wujek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 22 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 poprostu mysle ze 5 gen jesli wszystko sie w zyciu powiedzie ... jest w zasiegu ręki... i bardziej ekonomiczne ( ekologiczne) niz stare roczniki ... no i ten wygląd drapieżny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Joe Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Jak dla mnie wygląda do .... To nie jest już prawdziwy muscle car. Ale co do ekonomii itd. jest znacznie tańszy w paliwie, częściach itd. O gustach się nie dyskutuje. pawel66, Ja w skali 1:1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 pawel66, Ja w skali 1:1to jeszcze powiedz kogo to będzie samochód, bo na pewno nie Twój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Joe Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Będzie samochód na pewno mój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 I tym akcentem zakończył bym tą dyskusję ... A niech se będzie siostry męża, stryjka, kuzyna wujka ciotecznego babci - co Wam do tego ?? I tak do niego nigdy nie wsiądziecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 25 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 chyba ze sobie kiedys kupicie edit: zrozumialem aluzje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Eeee tam ... Ja w wieku ośmiu lat miałem już dwa exelero, tylko z prywatnego toru nie mogłem zjeżdżać bo policjanci dziwnie się patrzyli. Do sklepu albo do szkoły musiałem latać śmigłowcem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Adam P., :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.