f-150 Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 chyba ze se kupicie se kupę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 A ja sobie zrobię, a co może nie mustanga ale zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Robert, wczoraj na naszym pikniku w Golędzinowie był zabytkowy Mustang (ok. godziny 18) Mam jakieś zdjęcia to wieczorem Ci pokaże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Pokaż , bo czekam ze zniecierpliwieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Oglądaj Ja tego auta nie widziałem osobiście ale ojciec robił zdjęcia na pikniku i przeglądając je natrafiłem na to co widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 o kurde, ciekawe kogo to chce namiary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 filmik tworzony przez ludzi z Mustangklubu specjalnie plan filmowy , scenarzysta, rezyser itp wynajmowany http://mustangklub.pl/download/file.php?id=1713&mode=view juz jest na boleslawieckich Boski saleet Gt (4.6 v8 Fors Mustang) 550KM i za pare dzionkow sie nim przejade ( juz umowione) a ten parkuje niedaleko mnie ( ale to chyba tylko dzisiaj bo na niemieckich tablicach) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/321938d84b944ebb.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Reda Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Niedaleko mojego bloku stoi śliczne pomarańczowe Camaro, podobne do tego, tylko że z dachem - http://www.chevrolet.pl/images/camaro-convertible/chevrolet-camaro-convertible-798x563-01.jpg .Ogólnie też lubię muscle cars.Dowiedział bym się od właściciela więcej o tym camaro ale nie znam właściciela Aktualnie nie mam aparatu ale obiecuje że go sfotografuje :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 10 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 dzis mialem wiiielkie szczescie przejechac sie tym srebrnym saleenem gt 500KM aktualnie ma wszystko full wypas.. 4.6l .. niedlugo bedzie zakuty blok spalanie 10-30 a srednie trasa i miasto 15 momentalnie wciska w fotel... na pytanie do Artura... jakie ma przyspieszenie... ? patrz! 1....2....3....4.... setka ladnie idzie bokiem, ale zeby wziac zakret na predkosci okolo 40-50km/h trzeba zjechac lekko na lewy pas zaciski brembo wiec z hamowaniem problemu nie ma... JESTEM PODJARANY NA MAXA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yosephtbg Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 jakies dziwnie małe to spalanie mają te mustangi;p mój focus st170 spala średnio 13 litrów benzyny, a na torze kartowym w radomiu łyknął i 23litry..... tyle że zakręty biorę jak chcę, bez zjeżdżania na sąsiedni pas:) brakuje mi tylko 4x4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 11 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 mustang nie ma 4x4 i to ta "fajnosc" piekne uslizgi bokiem... :mrgreen: :roll: no wlasnie takie male spalanie jest jak na 500 koni to wynik fajny... tylko przy 30 juz nie fajnie ale jak srednie 15 to nie najgorzej i da sie zniesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yosephtbg Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 taaak;) tylko weź pod uwagę że nie zawsze te uślizgi pojawiają się kiedy Ty chcesz;) żeby nie było, następny mój samochód będzie miał rwd albo 4x4, bo przedni napęd to też nie jest to co chciałbym, myślałem też o audi A3 quattro bo na S3 to trochę mało kasy, ale audi są nuuudne. Aha zapomniałem dodać że mam wykręcone z 2litrów silnika atmosferycznego mam wykręcone 195 koni;p w serii było około 168, przynajmniej hamownia tyle mówi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.