Dj. Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Nie tylko dzwony, były też efektowne mijanki o cm... tu... ...i tu... Dzięki Janek następnym razem zdjecia bedą wieksze :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 ...i tu... SUPER ta Ballila zalatująca z tyłu to moja bidulinka za życia :mrgreen: Wygląda to jak bym pozbawiał Ecika taśmy a można by większe na PW to bym sobie pulpit w komputrze zrobił :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wodzu 7 Opublikowano 4 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Janek.Brakuje czterech ale ich szczatków do tej pory nie odnaleziono i zoztały uznane za zaginione w akcji :devil: A na tym przed przedostatnim zdjęciu to ŚP.Ansaldo Rury i moje SE-5a w finałowych objęciach.Brawo za refleks.Pozdrawiam Wojtek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 hehe no chyba że tak... Co do tych uścisków aż do ziemi to ostatnio jakoś modne - już trzeci taki rejestruję w pamięci w ciągu dwóch zawodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TooM Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 No to po kolei a ustawa o wychowaniu w trzeźwościW niedzielę siostrzenica Piotra obchodziła roczek no i było szwagrów dwóch+ inne sępy, a druga beczułka poszła na podziękowania dla Papcia----------------------------------------------------------- jak widać włosi i francuzi nie dali rady .... tylko komu !?Nieuport najpierw Austo-Węgry potem Francja------------------------------------------------------------ czyli latać na pograniczu widoczności albo w ogólnie nie startować w powietrzeAkurat to się nie sprawdziło w WWI ,bo Janek i Piotrek latali najniżej i najbliżej------------------------------------------------------------- WW 2 zbyt urazoweChyba nie tym razam ;D Wydaje mi się że 10 sztuk WWI na 3 rundy + 2 w finale to wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Krótki film o zabijaniu, czyli jak moja Ballila dokaonała żywota :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 O, nawet wiem z kim się zderzyłeś. Zdaje sie że był to model Mariusza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 O, nawet wiem z kim się zderzyłeś ja też wiem :mrgreen: no i avatar aktualny, bo po starym ciężko było Cię poznać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 no i avatar aktualnyW końcu trzeba zaktualizować :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Dobre dobre, zrób jeszcze 'ripleja' w zwolnionym tempie, modelarski barbarzyńco! prowokatore mode on Tak się zastanawiam - ILE TO MA WSPÓLNEGO Z MODELARSTWEM ?! prowokatore mode off PS Dobre jak w tle słychać radosny pomruk publiki - bo się gladiatorzy zatłukli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.