pacek Opublikowano 15 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Pogratulować, druga próba mistrzostwo. wiedziałem, że "Niemcy" mi to wytkną, ale żeby nie fałszować historii nie chciałem cenzurować dokumentu :mrgreen: ale można do tego też podejśc w inny sposób, przy okazji tego incydentu, mogę potwierdzić słuszność konstrukcji modelu, nie doznał najmniejszego uszczerbku, a gwizdnął zdrowo aż śnieg z pobliskich choinek spadł ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 No ale bardzo szczęśliwie zrobił beczkę i klapnął na narty. Ogólnie to niewiarygodne szczęście ma ten pilot i to już drugi raz (jeszcze większe szczęście to miał jak mi taśmę urwał ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 15 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Ogólnie to niewiarygodne szczęście ma ten pilot jest takie stare przysłowie, że szczęście sprzyja lepszym :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Znam inne przysłowie nt. szczęścia hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 15 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 dobra dam Ci pomógł za konstruktywną krytykę i czekam na spotkanie na niebie aby po raz kolejny udowodnić kto tam rządzi :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Arek, ten Twój start był niezły, ale ja miałem jeszcze lepszy bo podobnie mnie skotłowało (Dr1) zrobiłem cyrkla, a na koniec gdy znalazłem model w chaszczach to okazało się że silnik nadal pracuje na wolnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelikan1500 Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Brawo Arek za trochę urozmaicenia ! To w przyszłym sezonie trzeba będzie rozegrać rundę zimową w I WW . :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 15 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 To w przyszłym sezonie trzeba będzie rozegrać rundę zimową w I WW . i wtedy się okaże, że śnieg był ale w zeszłym roku :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryukishin Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Rzeczywiście film mówi wszystko, dobrze, że nie został zagłuszony muzyką i można napawać się pięknym komentarzem po niefortunnym starcie heh :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Myślałem, że modele te służą do walk między sobą, a nie do walki z nimi podczas startu i lądowania ;-) Nie jestem pewien, ale chyba poruszanie się modelu na śniegu powinno mniej więcej wyglądać raczej tak: JYD na śniegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 .. to się wytnie No nie wycięło się. :twisted: Ale samolot i tak prezentuje się fantastycznie! Arku... Gratuluję! 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 16 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 nie no widzę, że będę musiał udowodnić że jednak umię startować. Jak śnieg jeszcze będzie :mrgreen: to w weekend powtórka, a może jakiś wróg się pojawi :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelikan1500 Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Czyż by Dr UCHYLAŁ się od SPARINGU ? :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 16 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Jakaś totalna ściema, dochodzą do mnie jakieś sygnały o problemach zaopatrzeniowych, a to że benzyna za mało oktan, a to że w rycynie za mało rycyny i takie tam Ale mój agent specjalny donosi, że Niemcy szykują straszną broń, ponoć ma ważyć mniej niż 1,5kg :shock: zaczynam się bać :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Nie uchyla, tylko nie ma czasu na budowę. Jak zrobię Dr-a na sobotę/niedzielę (niewiele w sumie brakuje) to oczywiście jestem gotów na ostateczne rozprawienie się z cwaniaczkami w Camelach (ich przewaga ilościowa im nie pomoże). Tylko obawiam się abyśmy znowu tą walką nie udowodnili że kombat to 95% przypadek :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 no bo wg "Niemców" to jest tak: jak Janek tnie to jest w 100% celowe i świadome działanie a jak ja to 95% przypadek :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 a jak ja to 95% przypadek no dobra może przesadziłem 94% :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 no dobra może przesadziłem 94% Przesadziłeś, oj przesadziłeś ale o jakieś 94% :ble: :mrgreen: w weekend będziesz miał możliwość się przekonać :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 hehe zobaczymy. Jak ten fornir? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz70 Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Gdzie będziecie latać może was pogodze bo nudno tu na naszym niebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.