Skocz do zawartości

sopwith camel

pacek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pogratulować, druga próba mistrzostwo.

wiedziałem, że "Niemcy" mi to wytkną, ale żeby nie fałszować historii nie chciałem cenzurować dokumentu :mrgreen:

ale można do tego też podejśc w inny sposób, przy okazji tego incydentu, mogę potwierdzić słuszność konstrukcji modelu, nie doznał najmniejszego uszczerbku, a gwizdnął zdrowo aż śnieg z pobliskich choinek spadł ;D

• Odpowiedzi 207
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No ale bardzo szczęśliwie zrobił beczkę i klapnął na narty.

Ogólnie to niewiarygodne szczęście ma ten pilot i to już drugi raz (jeszcze większe szczęście to miał jak mi taśmę urwał :) )

Opublikowano

Ogólnie to niewiarygodne szczęście ma ten pilot

jest takie stare przysłowie, że szczęście sprzyja lepszym :mrgreen:

Opublikowano

dobra dam Ci pomógł za konstruktywną krytykę :D i czekam na spotkanie na niebie aby po raz kolejny udowodnić kto tam rządzi :mrgreen:

Opublikowano

Arek, ten Twój start był niezły, ale ja miałem jeszcze lepszy bo podobnie mnie skotłowało (Dr1) zrobiłem cyrkla, a na koniec gdy znalazłem model w chaszczach to okazało się że silnik nadal pracuje na wolnych.

Opublikowano

To w przyszłym sezonie trzeba będzie rozegrać rundę zimową w I WW .

i wtedy się okaże, że śnieg był ale w zeszłym roku :mrgreen:

Opublikowano

Myślałem, że modele te służą do walk między sobą, a nie do walki z nimi podczas startu i lądowania ;-)

Nie jestem pewien, ale chyba poruszanie się modelu na śniegu powinno mniej więcej wyglądać raczej tak: JYD na śniegu

Opublikowano

.. to się wytnie

No nie wycięło się. :twisted:

Ale samolot i tak prezentuje się fantastycznie!

Arku... Gratuluję! 8)

Opublikowano

nie no widzę, że będę musiał udowodnić że jednak umię startować. Jak śnieg jeszcze będzie :mrgreen: to w weekend powtórka, a może jakiś wróg się pojawi :?: :D

Opublikowano

Jakaś totalna ściema, dochodzą do mnie jakieś sygnały o problemach zaopatrzeniowych, a to że benzyna za mało oktan, a to że w rycynie za mało rycyny i takie tam :D

Ale mój agent specjalny donosi, że Niemcy szykują straszną broń, ponoć ma ważyć mniej niż 1,5kg :shock: zaczynam się bać :mrgreen:

Opublikowano

Nie uchyla, tylko nie ma czasu na budowę.

Jak zrobię Dr-a na sobotę/niedzielę (niewiele w sumie brakuje) to oczywiście jestem gotów na ostateczne rozprawienie się z cwaniaczkami w Camelach (ich przewaga ilościowa im nie pomoże).

Tylko obawiam się abyśmy znowu tą walką nie udowodnili że kombat to 95% przypadek :mrgreen: :P

Opublikowano

no bo wg "Niemców" to jest tak:

jak Janek tnie to jest w 100% celowe i świadome działanie :lol:

a jak ja to 95% przypadek :mrgreen:

Opublikowano

no dobra może przesadziłem

94%

Przesadziłeś, oj przesadziłeś ale o jakieś 94% :ble: :mrgreen:

w weekend będziesz miał możliwość się przekonać :mrgreen:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.