Ja-Jacek Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 Dzis dostalem taki filmik od kolegi z Czarnej Bialostockiej. wszystko skonczylo sie szczesliwie i sprzet nie ucierpial !
Ładziak Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 Dokładnie, bardzo fajny. Ja bym dał inną muzyczkę, ale de gustibus non est disputandum - i tak ogląda się dobrze. Dorzuciłbym jedynie ujęcie wodowania z kamery w modelu - zachwiałoby ciągłość, ale zwiększyło dramatyzm . Ja-Jacek, przekaż proszę koledze, że jeżeli ma się dzielić tylko filmikami z incydentów, to niech ma je jak najczęściej, bo dobrze się to ogląda ;-) .
meloow Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 dobrze że ponton był pod ręką film super.
ahaweto Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 Witam. Piękna okolica :shock: . Pozdrawiam Adam.
Paweł R Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 Super film i świetna jakość Gratuluję.
wojcio69 Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 Witam Super filmik, no i miejsce do latania też pikne.
Arnold Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 dobrze że ponton był pod ręką film super.Modelik tak sobie pływał ok.40 min w oczekiwaniu na dostawę cytowanego sprzętu ratunkowego.Po prostu "wypłynął" z niego całkiem porządny wodnosamolot chociaż bez pływaków. POZDRAWIAM
jędrek Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 Witam Nieźle Ojciec Dyrektor sobie radzi . Pozdrowienia od ekipy ze Słupska.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.