Skocz do zawartości

http://hobbyking.com/

slawko_k

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Właśnie nie, kolega się myli, musisz zapłacić min 6$ , tzn. nie koniecznie całą część wysyłki. Jak np masz 50pkt i zamówisz towar który z wysyłką kosztuje 50$ a wysyłka to 20$ to z konta weźmie ci 44pkt i do zapłaty 6$. Myślę że dobrze zobrazowałem.

No chyba się nie mylę.. :) Już kilka razy anulowałem zamówienie, składałem inne i za każdym razem - do zapłaty całość za przesyłkę.. Punktry przechodzą jedynie na towar..

Witam , koledzy mam taki dylemat:-) zapłaciłem paypalem i od wczoraj w hk jest status niezaplacone .zawsze płatność następowała prawie natychmiast .Mam się martwić o kasę , czy coś zależy zrobić ? Czy czekać do poniedziałku

Cześć, ja miałem tak samo, musiałem poczekać kilka dni aż mi wyskoczyło, że zapłacone.

Witam , koledzy mam taki dylemat:-) zapłaciłem paypalem i od wczoraj w hk jest status niezaplacone .zawsze płatność następowała prawie natychmiast .Mam się martwić o kasę , czy coś zależy zrobić ? Czy czekać do poniedziałku

Zdarzało mi się że wpłata i wartość zamówienia różniły się o 0,01$ ( 1 centa ) - wynika to z zaokrągleń - rozmowa na Customer Support i natychmiast zmiana statusu na zapłacony i dalej czekanie, czekanie, czekanie, ...

4% zawsze pobierają @Linean. Tak mają na stronie pp i jeden z kolegów z forum też potwierdził mi wczoraj w innym wątku :-)

Zastanawia mnie czy muszę najpierw zrobić wpłatę na konto pp czy da się w locie przewalutować...

~wysłane z LG p760 przy użyciu Tapatalk~

@Xeo masz rację ale nie 4% tylko 2,5% jeśli zrobisz to przed kupnem , cyt.

"(I) W przypadku wymiany waluty na koncie PayPal poza lub przed dokonaniem transakcji prywatnej lub komercyjnej („Na koncie”) (np. przeliczanie sald na inne waluty przed dokonaniem wypłaty), jak również w przypadku transakcji obejmujących konwersję walut, gdzie sprzedający wyraził zgodę na zapłacenie opłaty za konwersję:

2,5% powyżej hurtowego kursu wymiany "

chciałem zrobić zakupy w HK.

Wybieram za każdym razem "EU Warehouse", dodałem aparaturę, lipol i smycz.

W momencie próby dodania Bixlera 2 http://hobbyking.com...warehouse_.html dostaję nastepujący komunikat:

Attention.

You cannot mix DE, USA, AU, UK, NL, BR or standard products in your cart.

Hobbyking.com has warehouses in Hong Kong, Germany, Australia, United Kingdom, Netherlands, Brazil and USA. You are not able to purchase products from different warehouses in the same order.

Product descriptions with the title suffix 'DE Warehouse' can only be shipped to countries within the EU and surrounds.

Product descriptions with the title suffix 'AU Warehouse' can only be shipped to Australian and New Zealand locations.

Product descriptions with the title suffix 'UK Warehouse' can only be shipped to United Kingdom locations.

Product descriptions with the title suffix 'NL Warehouse' can only be shipped to countries within the EU and surrounds.

Product descriptions with the title suffix 'BR Warehouse' can only be shipped to Brazilian locations.

If you want to add this item, you must remove the other item from your cart first. You cannot mix multiple warehouse location's products in the same cart during checkout.

Please visit your cart here, to remove the item.

Czy ktoś może mi powiedzieć co robię nie tak że nie mogę złożyć zamówienia?

dodam że za każdym razem sprawdzam czy wybieram produkt z magazynu EU

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.