DarekRG Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Mi ostatnio przyszły koła w paczce i brakowało 2. W odpowiedzi napisali mi że zbyt uboga dokumentacja zdjęciowa, aby to uznali. Zabrakło zdjęcia paczki na wadze ze wskazaniem. Teraz każda paczkę ważę przed rozpakowaniem. Zaczynam się bać że coś się tam dzieje niedobrego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zaczynam się bać że coś się tam dzieje niedobrego. Niestety dzieje się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambolis8 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Chciałbym się podłączyć do kogoś z dwoma pakietami Turnigy 1000mAh 2s 20C http://www.hobbycity.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=9170. Znajdzie się jakaś dobra dusza? PS. Jednym też nie pogardzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 ja mam taki do sprzedania jeden nie używany: http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idproduct=7449 Cena do dogadania. Jeszcze nie zdarzyłem wstawić na allegro z braku czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 hobbycity chyba bardziej idzie w dobrą stronę zamówienie złożone w dniu 21 czerwca dzisiaj dostarczył listonosz 4kg standardową pocztą lotniczą i w dodatku bez żadnego cła :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Witam. Z pakietami li-pol czy bez? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Ja jedno zamówiłem 20 czerwca i jeszcze chyba nie wyleciało z HK z tego co widzę. Są tam 4 lipole, 5 nimhów, rozdzielka i 2 śrubokręty. Drugie- 1 lipol zamówiłem 25 i dopiero co nadali na pocztę. 28 zamówiłem 2 lipole i dzisiaj nadali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glazek Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 hobbycity chyba bardziej idzie w dobrą stronę zamówienie złożone w dniu 21 czerwca dzisiaj dostarczył listonosz 4kg standardową pocztą lotniczą i w dodatku bez żadnego cła :jupi: O to może moje będzie jutro W paczce aparatura, lipol i kabel Posting Date Drop-off Point Origin 22-Jun-2010 Air Mail Centre (Counter Section) Air Mail Centre (Counter Section) Date # Location Delivery Status 22-Jun-2010 Hong Kong Item posted. 23-Jun-2010 Hong Kong Processed for departure. 25-Jun-2010 Poland Arrived and is being processed. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Witam. Z pakietami li-pol czy bez? 6szt. 4000 3s i 4szt 2200 O to może moje będzie jutro W paczce aparatura, lipol i kabel moja wysyłana była z Singapuru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Witam. Z pakietami li-pol czy bez? 6szt. 4000 3s i 4szt 2200 O to może moje będzie jutro W paczce aparatura, lipol i kabel moja wysyłana była z Singapuru WOW :shock: możesz pokazać jak wygląda tracking tej przesyłki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 WOW :shock: możesz pokazać jak wygląda tracking tej przesyłki? poprzednią wysłali mi swiss postem tamta była w 12 dni od zamówienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Hmmm moja też już ma Handover to Airline czyli wyleciała sobie wczoraj 28. Czyli są szanse że będę je mieć w przyszłym tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glazek Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 No i przyjechała paka, z aparaturą i lipolem, bez problemów z UC Na liście było wpisane HobbyToy $19.75 USD No to dzisiaj pierwsze latanko będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ardzik Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Moja paczke wyslano z hong kongu kilka dni temu rowniez za pomoca poczty w Singapurze. Dzis jednak w serwisie sledzenia przesylek pojawila sie taka informacja: Tez Wasz status zmienial sie na Unsuccessful Delivery ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Nie. Zgłoś się na pocztę z numerem przesyłki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ardzik Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Dzwonilem na poczte. Okazalo sie, iz musze uiscic oplaty celne, i dlatego taki status nadano mojej paczce. Zatem juz za 7/7 z moich duzych paczek musze zaplacic podatek ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekF Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Temat dla mnie nie istnieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 A VAT? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ardzik Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Tzn caly czas chyba mowimy o vacie. Bo to ze za artykuly hobbystyczne i zabawki nie ma cla to juz jest ustalone. (choc i w tym podobno zdarzaja sie male wyjatki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 No to ja wolę być zdany na widzimisię pana celnika, niż płacić VAT obligatoryjnie do każdej przesyłki. AMENT ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.