Olorin Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Ja bym tego artykułem nie nazwał ale dobre i to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 He, he! załapałem sie do waszej gazety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wodzu 7 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Miał być na zdjęciu Miszczu jako zwycięzca,ale tak szybko latał,że nie zdązyli Go złapać w obiektyw: :jupi: .Pozdrawiam Wojtek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miszczu Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 A tam, facet z gazety się pytał czy nie jesteśmy braćmi więc nikt nie pozna ciiicho :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Tak, to mu się udało :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidan Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Po ostatnich zawodach w Bolesławcu aż 5 zawodników zapowiedziało swoją obecność we Wrocławiu. Zobaczymy ilu przyjedzie. Ja będę na 99.99%.A oto dowód na to ilu przyjechało: http://pfmrc.eu/album_thumbnail.php?pic_id=3242 Od lewej: Sergiusz Pogwizd, Daniel Skiba, Damian Bobeła i z tyłu mój osobisty pomocnik, moja żona Ania Reszta uczyła się chemii i nie wiem czego jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POGO Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Hm........ Hej !!! :arrow: Sergiusz Pogwizd a nie Dezyderiusz Pozdro Daniel A co do zawodów ,były super . Atmosfera pierwsza klasa Pozdrawiam wszystkich Fajterów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Reszta uczyła się chemii i nie wiem czego jeszcze biologii poczułem aluzje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.