piotr Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 hehe ja niestety nie mogę się pochwalić, ale spróbuję wydębić zdjęcia od kolegi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 wielkie gratulacje za osiągniecie celu - ulotnienie modelu :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek:D Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Jako, że Piotrek miał tylko zdj na telefonie i nie mógł go zgrać, wysłał mi MMSem i ja pokażę jak to wyszło: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 ŁAŁ :shock: PIĘKNY Brak słów... :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Super Jaka ładna morda. Ja bym pomalował kabinę na czarno... taka tam luźna sugestia :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graffi_25 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgodnie z rozmową z Piotrem wstawiam parę fotek mojego EDGE oczywiście projektu Piotra Mimo iż sprzedaję model to skręca mnie aby go oblatać niestety portfel nie jest z gumy i nie chce się powiększyć a uzbrojenie modelu jak wszyscy wiemy to nie mała kwota Pozdrawiam WSZYSTKICH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sak122 Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Marcin ale Twój edge troche się różni, edhe piotra nie miał wyważenia na sterze wysokości, a u Ciebie jest. Sam modyfikowałes statecznik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graffi_25 Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Dokładnie tak troszkę zmodyfikowałem ster wysokości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sak122 Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 No i wyszło to na dobre, bez przeciwwag nie wyglądał za ciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 No i wyszło to na dobre, bez przeciwwag nie wyglądał za ciekawie. To się nazywa fachowo odciążenie rogowe :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sak122 Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 To się nazywa fachowo odciążenie rogowe :wink:słyszałem wiele nazw, i przeciwwaga, i wyważenie aerodynamiczne, itp, podejrzewam że każde poprawne, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graffi_25 Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Jak byśmy tego nie nazwali to pełni 3 funkcje 1. Powiększa ster wysokości. 2. Wyważa go aerodynamicznie w trakcie lotu co powoduje przy tej płaszczyźnie znacznie mniejsze sily na serwach. 3. Można z łatwością wyważyć ster statycznie dokładając odrobinę ołowiu na krawędź natarcia. I tyle mi osobiście wystarczy A i jeszcze jedna sprawa dotycząca malowania NIE JEST SKOŃCZONE Sugerowałem się malowaniem Zivko Edge 540 które znajdziecie tutaj http://www.airbum.com/pireps/PirepEdge540.html troszkę wymaga jeszcze pracy i inwencji twórczej ale z czasem będzie wyglądał bardzo podobnie jak na tej stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Cześć Piotr. Czy jest szansa na skopiowanie planów tego modelu? Projekt profesionalnie wykonany. Proszę o kontakt najlepiej na e-mail ranverss@wp.pl pozdrowionka wicio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Cześć Piotr. Czy jest szansa na skopiowanie planów tego modelu? Projekt profesionalnie wykonany. Proszę o kontakt najlepiej na e-mail ranverss@wp.pl pozdrowionka wicio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr Opublikowano 15 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Udało mi się narysować model w wersji o rozpiętośći 1800 cm, pod silnik 26-35 cm3 , dla tych którzy oczekiwali na ten model, bliższe informacje podaję na tel 668387535, jak będę miał trochę czasu, postaram się wrzucić kilka fotek, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr Opublikowano 16 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr Opublikowano 30 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.