Rufio79 Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Jutro znowu jest niedziela . Kto będzie? Kaszanka z grilla będzie serwowana. Zapraszamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek74 Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Witam,wszystkich i dziękuje za życzenia z okazji dnia urodzin,oczywiście spotykamy się w niedzielę na lotnisku dajcie znać kto przyjeżdza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Ja się pisze,chyba że będzie wiało(mocno) nie zapomnijcie o gorącej herbacie :ban: !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek74 Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Kuba latamy w niedzielę o godz.1100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Już po lotach, pogoda taka sobie -8*C i momentami dość spory wiaterek ale co tam my się zimy nie boimy :mrgreen: było co zjeść i popić (gorąca herbata z cytrynką) a tu kilka fotek z dzisiejszego spotkania, nie są jakościowo najlepsze ale światło dzisiaj było kiepskie, a i do fotografowania chętnych też brakuje :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Ładne spotkanko "morsów modelarskich", chyba wam porwiemy szefa kuchni . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Sniegu to możemy wam troszkę odstąpić (własny transport) ale kucharza nie oddamy :twisted: Zapraszamy w każdą niedzielę od 11-stej do znudzenia :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek74 Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Znowu niedziela nam się udała 4godz. latania mimo mrozu, było wesoło loty przebiegały bez zbędnych niespodzianek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gewiner Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 no a ja mam fotki z przedostaniego latania, nawet fajne, komu przeslac? Edited a co do sanek to naprawde zaje... pomysl, pozdrowionka panowie Edited by strejla_u Proszę nie pisać posta pod postem w krótkich odstępach czasowych, tylko używać opcji "edytuj". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek74 Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Kuba rzuć zdjęcia na forum jak masz jakieś z latania, jak bedziesz ze sprzętem w Złotowie to zapraszamy mój tel.606 362 678 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 11 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Zapisy na niedzielne latanie,pogoda chyba będzie ok obowiązkowo herbata :ban: gorąca,kaszanka też będzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gewiner Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 dzieki za powitanie, fotki ida jutro a bagaznika na dach dla sprzetu juz szukam, pozdrowionka dla was wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Kuba,coś ci się fotki spóźniają :?: :!: Z przykrością muszę zakomunikować, że jutro niestety nie polatam :cry: choroba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rufio79 Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Cześć. Ja jutro będę. Sławku wracaj do zdrowia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Dzięki za troske. Zróbcie trochę fotek, do następnego :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek74 Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Sławek zabierz toy toy i choć latać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek74 Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Mam nadzieję że w niedzielę się spotkamy w większym gronie i że pogoda dopisze pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Cześć,ja się piszę na niedzielę,mam nadzieję,że pogoda będzie ładna. Wpisywać się kto będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek74 Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Nareście niedziela myśle ze trochę polatamy.bo pogoda ma być nie najgorsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rufio79 Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Cześć. Ja na pewno będę. Pełna gotowość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.