jary14 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Ja to się stało ?? Samoloty latały po sobie, a nie w powietrzu ?? XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Witam. No i ominęły mnie takie atrakcje :? . Spit był w powietrzu? tak :/ jak zawiało mocniej to go poderwało i to było by na tyle :rotfl: następna planowana próba to niedziela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 fioletowy parkował na pasie startowym a czerwony nie wyhamował przy lądowaniu :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 reanimuje starego trenerka ze spaliny będzie elektryk rycyna na palcach fuj :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 na 11 czy 13 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 z oblotu spita zrobiło się polowanie na krety :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Siema. Oto małe sprawozdanie z niedzielnych lotów. Pogoda było słonecznie ale niestety wiał silny wiatr,który przeszkadzał w lataniu.Giles nie odczuwał podmuchów ale steropianowy spitfire niestety skapitulował i pogonił kreta :devil: uszkodzenia na szczęście nie są tragiczne ale już wiadomo,że serwa trzeba wymienić na lepsze ponieważ te z zestawu są do bani :ass: . A tu kilka fotek z oblotu spita: Pięknie się prezentuje w locie :cry: i "lądowanie" Giles przed lotem narazie bez maski(silnik na dotarciu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 kupione nie lata wiec trzeba sobie samemu coś zrobić ale tym razem ze styro skrzydełko prezentuje się tak :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek74 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Cześć co tam budujesz za wielką maszynę to chyba edge. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Jakie plany na jutro :?: wpisywać się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 od 17 ? czy ranne ptaszki :mrgreen: zaznaczam że do 9 bede spać więc w grę wchodzi tylko popołudnie :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rufio79 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Ja będę koło 11-tej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Wojtek może lepiej po południu z rana ostatnio mocno wieje :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Witam. Ja się wybieram ale po 15h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek74 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Witam,wybieram się o koło 1600 moze nie będzie tak wiało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Witam. Jak co tydzień znów spotkaliśmy się na lotnisku.Pogoda była OK tylko trochę mocno wiało ale pod wieczór można było polatać.Ogólnie loty były udane tylko niestety kolega Adam niefortunnym wyczynem skasował swoją Katanę :cry: : Po wszystkim skwitował,że i tak kiepsko latała i aż za bardzo jej nie żałuje. Reszta wróciła do domów bez uszkodzeń. cdn... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Witam Wczoraj rozwaliłem Katanę VA ale Sławek ujął to bardzo dyplomatycznie. W protokole napisano: brak podjęcia jakichkolwiek czynności wobec szybko zmieniającej się sytuacji. A mówiąc prościej: moje gapiostwo :oops: Tutaj chcę dodać że ta (moja) Katana źle latała, chyba przesadziłem ze wzmocnieniami (wydawała mi się taka krucha przy tej wielkości) i doszła waga. Wyposażenie ocalało i przejdzie do innego modelu, Ekstry też z VA. No cóż rok odsłużyła i kolej na następny model. Oczywiście można ją odbudować (przecież to EPP ) ale zostanie przekazana koledze który ja odbuduje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Witam. Jakie plany na wekend :?: :?: wpisywać propozycje odnośnie soboty,niedzieli i poniedziałku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 sobota niedziela o 15 co do poniedziałku jeszcze nie wiem ale raczej też 15 oczywiście jak pogoda pozwoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rufio79 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 O której jedziemy do Pana Jana w niedziele?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.