Skocz do zawartości

KLUB RC ZŁOTÓW-nasze latanie w Złotowie i okolicy.

GOGO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam. Po wczorajszym spotkaniu do późnych godzin nocnych ,,leczyłem rany,, żeby dzisiaj polatać, a tu kicha. Od rana leje. Po wczorajszej pięknej pogodzie ani śladu :? .

Opublikowano

Do wieczora trochę czasu to wyruszę na lotnisko , miałem wczoraj przymusowe lądowanie edga odklejił mi się magnes z silnika zaczoł ocierać o obudowe w wyniku czego podeszłem do londowania zbyt małą prędkością i złamałem śmigło.

Jakby niepadało to będę o 18.00

Opublikowano

Witam.

Nie będę się dużo rozpisywał tylko wstawiam kilka fotek z ostatniego latania nie ma tego dużo bo nigdy nie ma chętnych do robienia zdjęć :(

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Opublikowano

Witam. Dodam swoje zdjęcia.

Dołączona grafika

Tutaj Tomek pilotujący pierwszy raz Maciejowego Jeta. Łzy szczęścia płynęły mu po policzkach 8) , był nim zachwycony. Trzeba się dobrze przyjrzeć to widać, wzruszająca chwila :roll: .

Dołączona grafika

Opublikowano

i jak wam się udały loty ?

ja zaliczyłem rozpoczęcie sezonu modelarskiego organizowanego przez areoklub Poznański na lotnisku w Bednarach organizacja super było dużo ludzi i świetne modele momentami 5-6 na raz w powietrzu mam nadzieje ze na zakończenie będzie tak samo :D

Tomku co się stało z Edge-m ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.