GOGO Opublikowano 1 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Siema Jakieś latanko dzisiaj????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 15? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek74 Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Narazie wiatru niema i jak pogoda się utrzyma to polatamy to na 1500 kto dziś robi grilla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 2 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Witam Spotykamy się na naszym lotnisku dzisiaj o 12,00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek74 Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Dzisiaj to na pewno maszyny nie dostaną pozwolenia na start,pozostaje tylko symulator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 po wczorajszych manewrach biodegradacji uległy 2 latadła :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Witam. Po wczorajszym spotkaniu do późnych godzin nocnych ,,leczyłem rany,, żeby dzisiaj polatać, a tu kicha. Od rana leje. Po wczorajszej pięknej pogodzie ani śladu :? . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek74 Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Do wieczora trochę czasu to wyruszę na lotnisko , miałem wczoraj przymusowe lądowanie edga odklejił mi się magnes z silnika zaczoł ocierać o obudowe w wyniku czego podeszłem do londowania zbyt małą prędkością i złamałem śmigło. Jakby niepadało to będę o 18.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rufio79 Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Jedziemy dzisiaj na lotnisko o 18tej. Chętnych zapraszamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 jutro będę po południu w okolicach 16 -17 będzie ktoś chętny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Witam. Ja spróbuję, pod warunkiem że będzie pogoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 5 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Jak się wyrobie z pracą to też przyjade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Witam. Nie będę się dużo rozpisywał tylko wstawiam kilka fotek z ostatniego latania nie ma tego dużo bo nigdy nie ma chętnych do robienia zdjęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Witam. Dodam swoje zdjęcia. Tutaj Tomek pilotujący pierwszy raz Maciejowego Jeta. Łzy szczęścia płynęły mu po policzkach 8) , był nim zachwycony. Trzeba się dobrze przyjrzeć to widać, wzruszająca chwila :roll: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Czesc O której dzisiaj latamy?? Ja bede po 16-stej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Witam. Będę po 17. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek74 Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Będę o 1600 biorę spalinkę bo wczoraj lot mi nie wyszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 i jak wam się udały loty ? ja zaliczyłem rozpoczęcie sezonu modelarskiego organizowanego przez areoklub Poznański na lotnisku w Bednarach organizacja super było dużo ludzi i świetne modele momentami 5-6 na raz w powietrzu mam nadzieje ze na zakończenie będzie tak samo Tomku co się stało z Edge-m ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Wstaw jakieś fotki,a u nas też było fajnie fotki wstawie później. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FERFI Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Postaram się zawitać na jednym ze spotkań, jak tylko nauczę się latać Cessną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.