GOGO Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Oto obiecane fotki Akrobacje Adama wszyscy obserwują loty Wojtka niskie przeloty Wojtkowego Pulsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 FERFI wpadaj do nas tu się nauczysz latać podpowiemy i pomożemy. Do zobaczenia na lotnisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 wiec tak nie jestem amatorem robienia dużej ilości fotek nie mam do tego sprzętu ale kilka zrobiłem telefonem ROZPOCZĘCIE SEZONU MODELARSKIEGO POZNAŃ - BEDNARY 09.05.2010 i to co tygryski lubią najbardziej czyli depron :jupi: nie obyło się też bez krecika a był spory a to zdjęcie archiwalne ps. :jupi: dotarła moja długo oczekiawana paczka z pakietami i reglem teraz już tylko zmontować i oblatać wiec czekam już tylko na weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Fajne fotki,ja dzisiaj oblatałem Miga29 lata OK ale na razie latam na pakietach 2s także szału nie ma poczekam na pakiety z HC i wtedy zobacze. Ogólnie oblot udany pilot i model żyją,jestem zadowolony to jest mój pierwszy model z depronu :rotfl: :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Witam. Sławek, aleś się uwinął :shock: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 rozprzestrzeniam zieloną zarazę dla równowagi teraz ja coś z drewna będę musiał wystrugać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Witam. Zdjęcia z niedzielnego latania. Tak wyglądał Mig 29 Sławka w niedzielę, a którego, jak pisał wyżej ulotnił w poniedziałek :shock: . Tempo niesamowite a to świadczy że deproniaki Macieja mu zaimponowały . Maciej czy te piękne depronowe Jety latały? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 tak F-16 i cudny Mig-29 ale brakowało mu mocy właściciel skwitował mnie ze przez to jest bardziej makietowy :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Witam Jakie plany na niedzielę wpisywać sie godz. 16-17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 padać nie powinno wiec można latać :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FERFI Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Jak Cessna będzie w stanie postaram się być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek74 Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Witam,wczoraj oblatałem Miga w sadzie, pięknie latał przed parkowaniem na 8 metrach w początkowej fazie był bez ryski,lecz stąciłem go kijem i dokonał żywota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 16 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 o której dzisiaj latamy,bo ja będę około 16:30 do zobaczenia na lotnisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rufio79 Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 ja też będę około 16tej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FERFI Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Za parę chwil idę oblatać Cessnę po przeróbkach - jak będzie wszystko oki to wpadnę na 16stą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 16 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Tylko nie zepsuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 o 16 będe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 22 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Jakie plany na jutro,kto robi grilla???\ Wpisywać się... O której się spotykamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 ja się tak nie bawię oddać mi śrubokręty już 2 brakują :!: Tomek mam nadzieje że pamiętasz o mnie :wink: będę w okolicach 15-16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Witam. Jeżeli pogoda dopisze zabezpieczam kiełbasę chleb i ketchup. Chyba po 16-stej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.