Pietkin Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 ahaweto, Szkoda Adam i Ciebie i modelu. Wspomnienia zostały, to się liczy. Może w snach będzie dalej latał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Witam.Dzięki za współczucie. Żal minął, choć to była moja wina. Nie przestawiłem nadajnika na ten model i należycie nie sprawdziłem tego. Będzie nowy Cedek, lżejszy i oby latał chociaż tak dobrze jak ten. Właśnie dokonałem sekcji szczątków. Jedno serwo padło reszta jest sprawna. Tutaj mogę pochwalić jakość serw HXT 900, były w tym modelu od początku a latałem modelem naprawdę ostro i dużo. Koledzy widzieli jak zachowywał się w powietrzu. Pogoda była taka sobie ale kaszanka z grila którą zaserwował nam Wojtek wynagrodziła wszystko i poprawiła ogólne przygnębienie późnojesienne. Pozdrawiam Adam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 A oto kilka fotek z dzisiejszego latania; Cedek Adama przed startem http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=3218 i niestety po starcie :cry: :ass: http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=3219 Pogoda była szara http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=3221 ale kaszaneczka z grilla przygotowana przez Wojtka zrekompensowała tą niedogodność http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=3226 a oto nasz nadworny kucharz http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=3222 a to cessna naszego nowego kolegi Piotra http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=3217 na tym kończę sprawozdanie z dzisiejszych lotów,pewnie koledzy coś jeszcze dorzucą. http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=3220 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Witam. Jeszcze kilka zdjęć z naszego wczorajszego spotkania. Sławek przygotowuje do startu trenerka. Próba silnika, model trzyma Tomek. Pilotaż, MC 19 na własnoręcznie wykonanym pulpicie. Piotr na moment oderwał wzrok od swojej Cessny. Oględziny Cessny która kretowała na wskutek wypięcia się w powietrzu popychacza lotki. Straty żadne. Na zdjęciu widać syna Sławka, Ernesta ( 10 lat ). Najmłodszego pilota z naszego towarzystwa. Ernest samodzielnie lata elektrycznym trenerkiem którego widać w prawym dolnym rogu zdjęcia. Pozdrawiam Adam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek74 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Witam wszyslkich uczestników niedzielnego pikniku pogoda nam dopisała ze nie wspomnę o kaszance z grilla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 A fotki byś jakieś zapodał :shock: co by na czym oko zawiesić :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rufio79 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Cieszę się że wszystkim smakowała kaszanka. Na pewno jeszcze nie raz ją przygotuje. Fajnie, że jest nas coraz więcej. Na wiosnę trzeba będzie zorganizować jakiś stół i siedziska. Może uda nam się jakąś imprezę zorganizować i pochwalić się naszym lotniskiem innym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Witam Przyjechałbym do Was, ale gdzie ja takie perskie dywany zanabędę :shock: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Wystarczy miejsca i dla ciebie :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Witam. Andrzej jak wpadniesz nawet ze zwykłym chodniczkiem i Sereno to wszyscy będziemy zachwyceni ;D . Pozdrawiam Adam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 11 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 witam ,jak tam samopoczucia mam nadzieje że w niedzielę znowu polatamy :rotfl: obecność obowiązkowa każdy może zabrać ze sobą kogo chce.Wyposażenie obowiązkowe model RC i gorąca herbata z cytrynką :ost: , myślę ,że pogoda będzie super do latania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 witam pogoda trochę ciężka ale jeśli nie uderzy -10 i nie macie nic przeciwko deproniakom chętnie bym odwiedził wasze lotnisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 11 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zapraszamy u nas latamy wszystkim co lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Witam. Cyrax, przyjeżdżaj. Sławek zwołuje nas zawsze na 11 rano, może pogoda nam jeszcze dopisze. Ja też przywiozę deproniaka i EPP. Pozdrawiam Adam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Miło patrzec na tak fajna ekipę i modela gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 :| zapomniałem o imprezie dziadka 81 urodzinki :jupi: jak się wyrobie to przyjadę jak nie tym razem to następnym wybaczcie za falstart :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 12 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Ok my latamy od 11-stej do ciemnego jak zdążysz to będziesz a jak nie to innym razem :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Witam. Horn, jak tak patrzę na nasze zdjęcia to dochodzę do wniosku że brakuje nam takiego obiektywu jak twój. Jutro będę, chociaż niestety krótko. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rufio79 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Cześć Ja już jestem po lotach. Udało mi się dzisiaj zabić edga depronowca (zdjęcia koledzy wrzucą). Pogoda była świetna choć troche ręce marzły. Zrobiłem tylko trzy zdjęcia. Nasza flota Kolega Tomek z elektrykiem. Teraz po oczach widzę dlaczego jego denaturat się nie palił :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek74 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Witam wszystkich jezeli chodzi o denaturat to było zimno i wypiliśmy po kolejce i dlatego Wojtek rozbił deproniaka :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.