GOGO Opublikowano 16 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 :?: :?: :?: Co tu taka cisza :?: :?: :?: czyżbyście pozapadali w sen zimowy???? :rotfl: pobudka ciepłe buty i herbatka,i na lotnisko :ost: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 czytam i podziwiam wasze wyczyny zimowe -ja zime lubie tylko w telewizji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rufio79 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Witam Kto chętny na jutrzejsze zimowe loty?? Ja będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilku1125 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Witam ja tez jutro będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 16 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 :rotfl: Przepraszam czy są jeszcze wolne miejsca :?: :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rufio79 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Chyba nam kolejna niedziela wypadnie przez ten wiatr. :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietkin Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Baaardzo jestem ciekawy :?: czy odbyły się zaplanowane na dzisiejszy dzień loty.W duchu tak sobie myślę, że dzisiejszy wiatr i mróz to dla Was - MAŁE PIWKO :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 8) Nie,ja sobie dałem dzisiaj spokój,a piwko owszem ale ciepłe w domku paskudny zimny wiatr brrr, może zatydzień się uda polatać :pom: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MałyRC Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Chętnie z wami bym polatał ale mam do was jakieś 200km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 18 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Hmm zapraszamy, ale nas znowu zasypało a kilometrów to masz 300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MałyRC Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Kawałek jest muszę zbudować samolot pod siebie i będę latał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek74 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Ja jutro wyruszam na loty nad jezioro lub na lotnisko gdzieś o 15,30 towarzystwo mile widziane bez grilla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek74 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Dzisiejsze latanie na jeziorze się powiodły pogoda dopisała,tylko trochę śnieg był mokry jeszcze zdjecie mojego edga na długie zimowe wieczory.Jeszcze perę dni i oklejam go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 19 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Witam kilka fotek z dzisiejszych lotów na zamarzniętym jeziorze: Widok na promenadę wzdłóż jeziora fotograf miał zwidy Wojtkowi po nurkowaniu w śniegu,elektronika odmówiła posłuszeństwa żeby nie było jesteśmy na lodzie Było fajnie ale za krótko,do następnego :pom: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rufio79 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Witam W końcu przygotowałem moją maszynę do śniegu . Płozy zrobiłem z 2,5mm 5-warstwowej sklejki o długości 50cm i szerokości 4cm. Mocowania do zawieszenia są zrobione z potrójnej balsy 8mm. Spód płóz okleiłem białą folią. Mam nadzieje, że pogoda w niedzielę pozwoli mi wypróbować płozy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 NO no ciekawe rozwiązanie,ale przy nadmiarze mocy, którą posiadasz w swoim modelu mógłbyś mu sanki przymocować :rotfl: też by poleciał :lol2: . A swoją drogą to jestem ciekawy jak zachowa się to rozwiązanie w praktyce,to do niedzieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rufio79 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Już wiem jaki będzie mój następny model. Poszukuje chętnych na oblot. :twisted: :twisted: :twisted: http://streemo.pl/Portal/201650,Film,karski32_osobisty_helikopter.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Witam. :shock: to będzie widok. Narty nie są trochę za wąskie? Pozdrawiam Adam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Przy tak na sztywno zamocowanych nartach, może być problem ze startem i lądowaniem. Ale jeżeli startujecie z gładkiej powierzchni zamarzniętego jeziora, to może nie będzie źle. Jak masz możliwość to nagraj filmik. Ciekawi mnie jak się sprawdzi to rozwiązanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek74 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Wojtek na oblot tego modelu wez z pod piwialni oni mają wysoki współczynnik równowagi/odwage. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.