Skocz do zawartości

KLUB RC ZŁOTÓW-nasze latanie w Złotowie i okolicy.

GOGO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:?: :?: :?: Co tu taka cisza :?: :?: :?: czyżbyście pozapadali w sen zimowy???? :rotfl:

pobudka ciepłe buty i herbatka,i na lotnisko :ost:

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Baaardzo jestem ciekawy :?: czy odbyły się zaplanowane na dzisiejszy dzień loty.W duchu tak sobie myślę, że dzisiejszy wiatr i mróz to dla Was - MAŁE PIWKO :wink:

Opublikowano

8) Nie,ja sobie dałem dzisiaj spokój,a piwko owszem ale ciepłe w domku paskudny zimny wiatr brrr, może zatydzień się uda polatać :pom:

Opublikowano

Dzisiejsze latanie na jeziorze się powiodły pogoda dopisała,tylko trochę śnieg był mokry

jeszcze zdjecie mojego edga na długie zimowe wieczory.Jeszcze perę dni i oklejam go.

Dołączona grafika

Opublikowano

Witam kilka fotek z dzisiejszych lotów na zamarzniętym jeziorze:

Widok na promenadę wzdłóż jeziora

Dołączona grafika

fotograf miał zwidy

Dołączona grafika

Wojtkowi po nurkowaniu w śniegu,elektronika odmówiła posłuszeństwa

Dołączona grafika

żeby nie było jesteśmy na lodzie

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Było fajnie ale za krótko,do następnego :pom:

Opublikowano

Witam

W końcu przygotowałem moją maszynę do śniegu :).

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Płozy zrobiłem z 2,5mm 5-warstwowej sklejki o długości 50cm i szerokości 4cm. Mocowania do zawieszenia są zrobione z potrójnej balsy 8mm. Spód płóz okleiłem białą folią.

Mam nadzieje, że pogoda w niedzielę pozwoli mi wypróbować płozy.

Opublikowano

NO no ciekawe rozwiązanie,ale przy nadmiarze mocy, którą posiadasz w swoim modelu mógłbyś mu sanki przymocować :rotfl: też by poleciał :lol2: .

A swoją drogą to jestem ciekawy jak zachowa się to rozwiązanie w praktyce,to do niedzieli.

Opublikowano

Przy tak na sztywno zamocowanych nartach, może być problem ze startem i lądowaniem. Ale jeżeli startujecie z gładkiej powierzchni zamarzniętego jeziora, to może nie będzie źle. Jak masz możliwość to nagraj filmik. Ciekawi mnie jak się sprawdzi to rozwiązanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.