ppompka Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Ja także nigdy tam śmigieł nie widziełem. Balsa jest tam strasznie droga, albo tylko mi sie tak wydaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek66 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Czyli nic tylko sklep modelarski otwierać!! Sukces murowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 To proszę otwierać, ale taki rc, to będzie mój stały punkt zaopatrzeniowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nsp Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Nie tak łatwo sklep modelarski w większości RC otworzyć. Zawsze można gdzieś wynająć lokal, ale gorzej zakupić modele, części itp. a to trochę kosztuje Co do latania na hali. Wiem, że w 2008, koledzy z forum epheli latali gdzieś na hali, ale chyba już nie latają bo nikt nie odpisuje. Zawsze można w parę osób się zebrać i pojeździć po szkołach i po pytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolin101 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 u mnie w mazowieecku całkiem fajny lokal jest ale z wysokiego znam tylko jednego modelarza oprocz siebie wiec z bialego 50km nikt nie bedzie chcial raczej jezdzic Co do hali u nas w LO jest nowa w gimnazjum mozna latac i w podstawowce niezla jest wiec 3 do wyboru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Odkopie troszkę temat, ale w Białymstoku pojawił się nowy sklep modelarski "komnata gier" wiem o jego istnienu tylko z internetu, wiec nie wiem co tam jest. Był tam już ktoś? Adres to Pawilon PANORAMA ul. Legionowa 9/1 lok.113 Oho poklikałem i znalazłem jeszce jeden na Mickiewicza 27 niestety, najprawdopodobniej mają tam tyklo redukcję. Potwierdzi ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek:D Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Jutro sprawdzę, bo mieszkam na stancji tuż obok. Grzechu, jak coś to pisałbym się na halę :-) Jakiś czas temu próbowałem pod blokiem, ale nie dało rady z takim wiatrem. Jestem na WB, może popytać gości od WFu co do hali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 OO, no to czekam z niecierpliwością. A sprawidzisz te 2 sklepy, czy tylko jeden z nich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek9932 Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Na Legionowej sprzedają figurki. Głównie do LOTRA i WH. Rzeczy do modelarstwa jakie nas interesuje tam nie znajdziemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 A co z tym na Mickiewicza? Może w białym jest jakiś jeszcze, ale nie reklamuje sie w internecie. Wiem, mało prawdopodobne, ale jakiś ułamek nadzieji by jeszcze był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 15 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 na 99% oprócz tego nic nie ma... Marek, pewnie że pytaj a ja w sumie niedaleko od Ciebie mieszkam, na os. Piasta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
model2002 Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Witajcie! Ja też mieszkam na oś.Piasta na ul.Towarowej w wieżowcu. Interesuje mnie latanie na hali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nielot Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Nie będzie nic.....i nie ma żadnego normalnego sklepu modelarskiego ( artykuły do modelarstwa rc) w Białymstoku! Kononowicz już to dawno przewidział. Co wy z tą halą? wiosna idzie , lotnisko czeka. Zapraszam na halę PB na zawody(rzutki) 28 maja. W trakcie przerw będzie można się pokazać z modelem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek66 Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Z dwa tygodnie wstecz byłem na lotnisku. Nikogo nie było. Mróz był -6 stopni C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek:D Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Dokładnie tak jak pisze Artur, nigdzie nie ma konkretów. Swojego czasu można było dorwać parę rzeczy w Gomixie, ale niestety sklep zlikwidowali. Koło mnie na Legionowej sprawdziło się to co było powiedziane wcześniej, a na Mickiewicza obszedłem cały budynek dookoła i żadnego modelarskiego nie znalazłem, same apteki i gabinety ginekologiczne. wiosna idzie , lotnisko czekaDokładnie, jak będzie pogoda, to może wybiorę się na oblot swego Yaka do domu, a na lotnisko do Was wpadłbym, jakby już pogoda była pewniejsza i było więcej czasu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leito1610 Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Tak jak teraz to nigdy nie było , jak na wiosce sklepu modelarskiego brak , kiedyś to chociaż był sklep przy hotelu Gołębiewskim może wybór nie był wielki ale zawsze coś . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.