Mikx Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO WeSoŁyCh ŚwIąT
Grzegorz Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 No to: Koledzy - dużo radości, świątecznego wypoczynku i może jeszcze chwili na mały "skok w bok", tzn. przelecenie modelu. Jednym słowem: WESOŁYCH ŚWIĄT!!!
mrcedes clk Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Również życzę wszystkim Wesołych Świąt i szczęśliwego nowego roku.
Janosik72 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Jako ze za dwie godziny wyjezdzam na Swieta do Niemiec, juz dzis Zycze wszystkim samych najlepszych modeli, tyle udanych ladowan co startow,zrozumienia dla naszego hobby przez rodzine ,wiele nowych zakupow modelarskich oraz wesolych Swiat smacznego karpia i kolorowej choinki Janosik z rodzina
Bartosz Mesjasz Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Zdrowia Panowie i Panie :wink: zarówno fizycznie jak i psychicznie łatwiej wtedy o szczęście, radość i święty spokój :wink:
karlem Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 ...a Tobie (i nie tylko Tobie), żeby ilość zjazdów = ilości wyjazdów; szczęść Boże. Zdrowych, spokojnych, pogodnych, rodzinnych; krótko: wszystkiego naj... A modelarsko: żeby bilans startów i lądowań wyniósł zero, o wspaniałych modelach już nawet nie wspomnę... :wink:
sudik Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Tak żeby dopełnić to braku krawacików, świętej cierpliwości moderatorów, lądowań tyle co startów, zapasu energii w pakiecie, barku zakłuceń, małego krecika (bo modelarz bez krecika to jak uczeń bez dwói, wiem z doświadczenia ), ogółem wszystkiego lepszego od znakomitego i Wesołych Świąt . Pozdrawiam Bartek
sebarc Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Ja również życzę wszystkim forumowiczom, zdrowych i radosnych Świąt Bożego narodzenia...
Slawomir Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Życzę wszystkim Wesołych Świąt i szczęśliwego nowego roku. Sławomir
halabala83 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 ŻYCZE RÓWNIEŻ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO WESOŁYCH ŚWIĄT DLA CAŁEJ MODELARSKIEJ BRACI
baxter12 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 W zasadzie nie przepadam za takimi wątkami-tasiemcami, zyczeniowo-kondolencyjnymi. Bo w zasadzie nic nowego człek tu nie ma do napisania. Ale przypomniałem sobie, że to już tyle czasu tu jestem, tyle się tutaj nauczyłem tyle nadenerwowałem, poznałem tylu wspaniałych ludzi (i kilku dupków), spedzam tu tyle wspaniałych chwil. Że nie złożenie Wam wszystkim życzeń byłoby, delikatnie powiedziawszy, niedopatrzeniem. Więc WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, zdrowia szczęścia i pomyślności. Spełnienia marzeń, zaspokojenia potrzeb. Niech Wam się wiedzie. Dziękuje za wszystko Bartek Dubik
hubert_tata Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 "Tradycyjnie, jak co roku sypią się życzenia wokół. Większość życzy świąt obfitych i prezentów znakomitych. A ja życzę, moi mili, byście święta te spędzili tak, jak każdy sobie marzy." Taki wierszyk mi się trafił i po przemyśleniu podpisuję się pod tym oburącz
Swift Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Wszystkiego najlepszego, na lądzie, na wodzie i w powietrzu.
ryukishin Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 To i ja się podłANczam :wink: Przede wszystkim zdrowych Świąt, spędzonych w gronie najbliższych no i fajnych prezentów pod choiną. I żebyście nie jedli za dużo - oszczędźcie służbę zdrowia :wink:
Marcin K. Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 A ja życze wszystkim spokojnych świąt spędzonych w gronie najbliższych, spełnienia marzeń i pomyślności w nadchodzącym roku. Udanych startów i bezstresowych lądowań! Najlepszego!! Pozdrawiam. Marcin Krenz.
Kpx800 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Ja osobiście życzę Wam przede wszystkim zdrowia w te święta i nadchodzącym roku, szczęścia, zadowolenia z życia, umiejętności cieszenia się z nawet najmniejszych sukcesów, jak najmniej problemów oraz dużo czasu wolnego na poświęcenie go waszym rodzinom, wśród których spędzimy ten Bożonarodzeniowy czas. Wszystkiego najlepszego !
krzychu-rc Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku zdrowia szczęścia owocnej pracy modelarskiej i smacznego jajk... ups opłatka niech liczba lądowań nawet przewyższa liczbę startów :mrgreen:
Kicaii Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 WESOŁYCH ŚWIĄT!!! ;D Dużo szczęścia, zdrowia i powodzenia, to tradycyjne, najszczersze życzenia. Wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku !!! ______________$$$$$$ ______________$$$$$$$$$$ ____________$$$$$$$$$$$$$$ __________$$$$$$$$$$$$$$$$$ _________$__________$$$$$$$$ _________$$$$$_________$$$$$$ __________$___$$$$$$_____$$$$ _________*$$$_$_$$_$$_____$$$ ________$_$_$**_$_$_$$$___$$$ _________$(O)___(O)_$_$$_*$$$ _______$$__________$*$_$__$$$ ____$*__$____*___$$$__$__*_$$ ___$*_____*$$$*________$___.** ___$*_______*_________.*$__**** ____$*_________________*$__*** ___$$$$*_____________*$$§§§§ _$$$$$$$$$*_______*$$$$$$§§§§§ $$$$$__$$$$_$$_$$$$$$$$$$$$§§§§ $$$*__*$$$$$$$$$$$$**$$$$$$§§§§§ $$$*__*$$$$$$$$$$$*__$$$$$$$§§§§ _$$$$*$$$*******$$$*__$$$$$$§§§§ __$$$*$$$*$$$$$*$$$$*$*_$$$$§§§ _____$$$$*$$$$$*$__$$$$$$$$$§§ _____$*$$*******___*$$$$$$$$§ _____$*____________________*$ _____$$*_*__*___*$$_*___*__*$ ______$$$$_$$$$$$$$$$$$$_$$$ _________$_______$________$ _________$*______*_______*$ __________$$$$$$$$$$$$$$$$ ______$$$$$$$$$$**$$$$$$$$$ ____$$$$$$$$$_______$$$$$$$$ ___$$$$$$______________$$$$$
PAWEL B Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Paliwa bez liku,startów bez zawirowań i miękkich lądowań. Prostych slotów,wysokich lotów, mocnych dźwigarów,pod maską też dużo garów ,lotnisk bez dziur,byle nie walnąć w mur. Śmigła prostego,dobrze wyważonego. Wigilijnego spokoju,świątecznego nastroju,i prezentów i wódki. Małego kaca nazajutrz,i karpia ze stawu i ogólnie dużo słodyczy. Życzę wesołych świąt wszystkim modelarzom .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.