Irek M Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Z głębokim smutkiem i nutką strasznego żalu do życie, że jest tak okrutne chciałbym na wszelki wypadek pożegnać się ze wszystkimi kolegami :cry: Niestety ale dziś nastąpi coś co może zaważyć na moim dalszym życiu, a przecież jestem młody, w pełni czerpiący z darów życia, które samo mi podsuwa, a czasem sam je wykradam...Tak więc świadomy zdarzenia, które nastąpi za pare godzin mówię WAM kochajcie się - no nie tak organoleptycznie - bądźcie mili dla siebie Wspaniali koledzy tak szybko mogą odejsć.... Do ADMINA; jesli dam znać wieczorem będzie to znaczyło, że jestem dalej wsród - WAS wtedy oczywiście usuń to co napisałem... Irek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 tylko nie mów że umierasz co to za durny rok w tym roku :evil: oby w końcu się skończył tyle złego się wydarzyło jesteśmy z tobą i pamiętaj co nas nie zabije to nas wzmocni odezwij się bo będzie nam ciebie brakowało, a nie to daj znak z zaświatów :!: chociaż odejść do krainy wiecznych lotów to całkiem całkiem :?: ...................... każdy z nas o tym maży ale ty to jeszcze wracaj do nas, bo jak umżesz to nie wracaj do domu, jasne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 kolega tu mi podpowiada że masz wrócić i ch.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 I koelga ma racje Fokker, wracaj do nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelmaniak Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 kolega tu mi podpowiad że masz wrócić i ch.. MASZ WRÓCIĆ BO JAK NIE... TO SAMI CIĘ K... ZABIJEMY!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Irek nawt sie nie wyglupiaj !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Głupi tekst ale go lubie: A zasadził ci kto kiedyś KOPA w dupe :?: Mów nam co sie dzieje bo takie teksty naprawde wjerzdzaja na baniak tzn. bardzo ubezwałsowolniają myślenie - myślimy co się z tobą dzieje ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Kurka wodna.... już ciemno(co nie oznacza wieczoru na szczeście:) a fokker sie nie odzywa,ludzie,co z nim??nie macie z nim żadnego kontaktu ??? :?: :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Wiara, co się dzieje? A co Fokkera napadło? Totalnie nie mam pojęcia! Nawet nie wiem - czy się śmiać, czy płakać... Weź no ktoś skontaktuj się z nim... Może CSS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 12 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Witam. Niestety przegrałem Szara rzeczywistosć okazała się silnijsza...Ale żeby od razu posądzać mnie o śmierć, o zejście??? Ludzie robita se jaja z pogrzebu czy jak ???? Ile jest modeli , których jeszcze nie oblatałem, ile jest panienek , których jeszcze nie przelatał...- choć to to akurat może zły przykład :twisted: ... Przecież wspominałem, że dzisiaj bedę odpalał benzyniaka !!!! Niestety nie udało się, ale o tym już we własciwym wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 qrde, Irek,to ja tu z klegą sie zamartwiamy, i nie tylko my, a Ty nam tqakie numery wykręcasz "chciałbym na wszelki wypadek pożegnać się ze wszystkimi kolegami Niestety ale dziś nastąpi coś co może zaważyć na moim dalszym życiu," Prosze was wszystkich, chociaż wy nie piszcie takich tekstów nigdy Irek, witam wsród żywych(bo na forum to już prawie byłeś martwy ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 12 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 ta.... wystarczy na godzinę wyjsc z forum by człowieka pogrzebali... :twisted: :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 No to mogłeś powiedzieć o co biega , chyba że chciałeś nas wystawić na próbe 8) Irek, wystarczyło zapytać:KOCHAMY CIE :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 A my ślałem, ze poszedłeś na rozmowe w sprawie pracy za gramanicą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 12 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Ja za granicę??? A w jakim innym kraju dostanę tyle na rekę co w naszej Wszechpolskiej szkole ??? :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Super partia Q**** !! Super partia !! http://www.youtube.com/watch?v=F66ohZF59cc Tylko u nas tyle dostaniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Jezus Maria Fokker! Jeszcze jeden taki numer a osobiscie przyjade do Ciebie i wsadze ci w dupe bocka i pociagne za spust! Zebys mogl sobie pootem srucine wyciagac Wchodze i czytam i zupelnie zdezorientowany jestem. Heh kurna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.