samolocik Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Czy jest gdzieś szansa zobaczenia "pełnej wersji" filmu? Pisałeś, że nagrałeś 1,5h. Film naprawdę bardzo ładny edit: Tomek, dziękuję za cenną uwagę dotyczącą oznakowania Salamandry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Witam Podaj swój adres na PW lub email mogę Ci wysłać dyskietke. Pozdrawiam Henryk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Panowie, jaki wybrać profil skrzydla do Salamandry o rozpiętość 1,2 do 1,5m wersja z lotkami? Zanim doczekamy się dużego modelu spróbowałbym sklecić coś mniejszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 SD7037 polata na 100 % dobrze i dosyć łatwy do realizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 SD7037 polata na 100 % dobrze i dosyć łatwy do realizacji. Bzdura, bzdura, bzdura... SD7037 to jest profil do dużych szybowców, z dużym wydłużeniem skrzydeł. W takim maleństwie nie będzie dobrze pracował i kropka. Żeby nie być gołosłownym: Do tego modelu polecam AG12 przechodzące na AG10 na końcówce, lub jeśli ktoś boi się przechodzących to przez cały płat AG12. Ewentualnie można troszkę sobie uprościć pracę (brak wklęsłego spodu) i użyć AG38, co jednak będzie troszkę gorsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Dziękuję Wam obu za podpowiedzi. Być może powstaną 2 skrzydła z różnymi profilami. Na razie muszę wystartować z robotą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackriver Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Temat zdechł :?: :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Ja nie zdechłem więc temat tez nie zdechł 8) Czekamy na plany z Czech oraz na moją miniaturkę Salamandry (na razie zimno i paluchy mi przymarzają do deski). Jezeli coś z powyższych zdechnie zaraz dam znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.