ertman_176 Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Normalnie aż ide na piwo JUż starczy zejść w tym roku CZy tylko ja mam jutro wolne od szkoły ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 niom, ja nie mam lae mam apel na chemi co do Irka, to niewiem co myśleć, chciałbym go opier...... ale z 2 strony to jeszcze mi smutek nie miną po tej strasznej myśli, że Irek nie żyje Myśle, że ten rok i jeszcze kilka poprzednich, były tragiczne w skutkach, niewiem jak dla was, ale dla mojego bloku niestety tak Piotr, dobrze mówie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Co do opier...... to badźcie bardzo ostrożni ponieważ pan Giertyś nas nauczycieli wziął pod swoje skrzydła, a zadzierać z Wszechpolską to gorzej niż rozdać swoje wszystkie modele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 zaraz zaraz......nie rozumiem, możesz rozwinąć tego posta???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelmaniak Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Nie... nie.. irku.... Za ten głupi numer to Tobie trzeba wpier....olić i w przyszłym tygodniu wybieram sie do Gdańska... Nie wywiniesz się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Wywinąć się nie wywine ale zaprosić do siebie mogę - oczywiście jesli to będzie w godzinach popołudniowych lub wczesnorannych - do godz. 11 Ja nie wiem co wy sobie ubzduraliście!!?? Czy ja pisałem o jakimś nieszcześciu?? Pisałem tylko, że odpalam jutro benzyniaka a ponieważ jest to mój pierwszy raz :oops: więc wszystko może się darzyć gdy głowa pełna marzeń :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Irek ty chyba nie czytales co sam napisales??? W pierwszym momencie to myslalem ze ci d.sko okopie. Ale skoro Modelmaniak to juz jedzie zrobic to se odpuszcze . Ino niech razy beda slusznej sily (bez browara to nawt bym nie pdchodzil na spotkanie z Modelmaniakiem ) :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelmaniak Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Ino niech razy beda slusznej sily (bez browara to nawt bym nie pdchodzil na spotkanie z Modelmaniakiem ) Browara? Będę miał żal do Irka do końca pierwszego 0.7L... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Sory nie dopisalem metr browara jak w wielkopolsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Dobrze sie bawiliście? Ja jakoś zupełnie nie. I powiem jedno: zgodnie z deklaracją, na miejscu Irka, zwróciłbym sie jednak do admina z prośbą o wykasowanie CAŁEGO tego wątku. W tym wątku "przy pifku" uważam, że do woli możemy sobie rozmawiac o rodzajach i jakości żartów i o odczuciach tego, kto, kogo na ile i jak zrobił. Jestem głęboce zniesmaczony, ale to może mój wrodzony brak poczucia humoru. Sorry. Nikogo nie oceniam, nie wartościuję, a mówię jedynie o moich własnych odczuciach. Kropka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 No to robi się niechcąco W K M Moje poczucie humoru jest jakie jest, nie słyszeliście pojęcia pruski humor?? Jescze raz powtarzam - przecież w tamtym poście n ie napisałem niczego co by sugerowało jakieś nieszczeście zdrowotne!!! Opier.... cie tego, ktory rzucił takową plotkę :evil: Nie mogę odpowiadać za to co kto sobie pomyśli. Ale żem wykształciuch na wysoki połysk 8) to wstawiłem zwroty, których nie używa ktoś bardzo cierpiący... Co do piwa - moja mama całe życie pracowała w browarze ale ja nigdy piwa nie piłem i nie piję :cry: Ale jakoś się pogodzimy :roll: A teraz zamiast cieszyć się, że jestem - ale za tydzień znowu odpalam więc bądźcie czujni :evil: - doradzajcie mi co zrobić by silnik przemówił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 13 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 A moze zajrzyj z tym silnikiem do warsztatu motocyklowego albo serwisu kosierek ?? Pifka były DOBRE - bo sie skończyły ... Pozwole sobie zrobić ankiete do działu jezeli admin pozwoli albo sam niech zrobi : Jakie piwo jest najlepsze :alien: :alien: Oczywiście tylko dla dorosłych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 No to co z tą ankietą??? a co do wypowiedzi Irka"Jescze raz powtarzam - przecież w tamtym poście n ie napisałem niczego co by sugerowało jakieś nieszczeście zdrowotne!!!" To jak dla mnie tamten text wyglądał jakbyś wiedział że umierasz tak z kolegą myśleliśmy że może operacja, albo porachunki mafijne jak coś z mafią masz na pieńku to pisz, to pomorzemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Pierwsze co mi przyszlo do glowy o ze idziesz na odbior wynikow z badania raka mozgo . Ale po tym ze sam nie lapiesz co napisales to widocznie nic straconego :twisted: Dawka mojego najczarniejszego chumoru. Nie obrazaj sie na to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 ty ty IRKU tyyyyyyyyyyyyy to, to nie było fajne!!!!!!!, ja już mszę zakupiłem za twoje zdrowie i żeśmy się z kolegą zamartwiali, a żona moja powiedziała że wielka szkoda jednak kolega, z internetu ale kolega, dla mnie najważniejsze jest że jest wszystko ok. dużo zdrowia przede wszystkim żeczę tobie i wszystkim kolegom, bo to jednak jest bardzo ważne, a reszta to wszystko przejściowe :idea: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.