mirolek Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Jaki zakończenie,jakiego sezonu. Wojtek ma rację ...w Krakowie sezon się nie kończy :-) Jutro latamy o 16.30 na Czyżynach ESA ale każdy latający model mile widziany. Póki ciepło latamy a jak zrobi się zimno to ...... dalej latamy ale zakładamy narty i wracamy na pierwszą stronę tego tematu :-) EDIT 24.09 Pogoda dopisuje i narty jeszcze muszą poczekać Wczoraj polataliśmy aż do zmroku a ruch był na Czyżynach jak na Floriańskiej. W rozegranych pięciu walkach ESA zdecydowanie zwyciężył Rafał (yay) który na swoim KI-61 zaliczył 4 cięcia - gratuluję ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Dla przypomnienia jutro z rana trening :ble: ja będę od ok. 8:30. Dzisiaj trenowałem sam, nawet ptaków nie było żeby je pogonić . Jeżeli ktoś z Was przyjechał koło południa to może załapał się na kadr filmu kręcony przez ekipę sympatycznych studentów, którzy koniecznie chcieli dołączyc od swojego dzieła przelot modelu samolotu i pytali mnie czy na pewno ktoś się później pojawi z modelami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Będę o 8.30 ..... polatamy razem :-) ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 ESA - jeżeli jutro nie będzie pogody to jestem w piątek ok. 16:30. [edit] dzisiaj nieciekawa pogoda, będę w piątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yay Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 To ja sie dolacze jutro. Bedzie okazja sprawdzic nowy silniczek - dzisiaj czeka mnie wymiana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbatus Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Ja już silnik też no i przydało by się oblecieć model przed zawodami, tak więc na pewno się jutro pojawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Jakby komuś nawalił silnik na zawodach to będe miał 2 nowiutkie TP 2408-21T black kupione specjalnie na tą okazję Lutownicy raczej nie będzie trzeba do wymiany, wystarczy skręcić druty i ścisnąć termokurczką grzaną zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Postaram się dołączyć do Was jutro na trening :-) Lutownicę mam na kartce jako wyposażenie na zawody, skoro jest prąd na miejscu to może się przydać. ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kminek Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 i jak po zawodach? BYl ktos? Widzial? Robil zdjecia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 i jak po zawodach? BYl ktos? Widzial? Robil zdjecia? Kminek, nie wiem jak Ci to powiedzieć, ale zaglądnij do działu Kombat/zawody ESA w Krakowie :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbatus Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 http://www.kombat_krakow.republika.pl/zawody_esa_-_i_bitwa_o_wawel.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Na forum jest chyba 500 zdjęć a na stronę www wrzuciłem wczoraj też kilka swoich. Dziś pobrałem z sieci około 100 zdjęć i wybiorę najlepsze do galerii zawodów którą tez załaduję na stronę www.kombat_krakow.republika.pl Na przyszły rok jak zaczniemy przygotowania do drugiej bitwy o wawel, będzie się czym pochwalić :lol2: ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 O 14-15 na pasie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 próbowałem latać dziś po pracy .... wiało tak, że głowę chciało urwać a Pit-s pod wiatr prawie stał w miejscu Wylatałem tylko jeden pakiet a zmarzły mi uszy i ręce. Jutro ma byc podobnie ..... :? ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 U mnie też wieje strasznie od jakiegoś tygodnia ( Krzeszowice ) i to co jest w Krakowie ,to jest w miare spokojnie w porownaniu z tym co u mnie Jak puszcze model z reki bez wyrzutu,to stoi w miejscu A jak przestanie wiac ,to muszę się z Wami umowic na jakies latanie w Krakowie ,bo teraz praktycznie codzinnie jestem w szkole w Krakowie ,to mogł bym w ktores popoludnie podskoczyc z modelem i polatac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extream Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Nie przewiduje ktoś może latania FPV w kolejną niedziele (17 października) o ile oczywiście pogoda pozwoli ? Chciałbym podjechać i zobaczyć jak to wygląda w rzeczywistości, bo chyba się zaraziłem To pewnie przez tą jesień i szalejące wirusy 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
From_heaven Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Ja będę jutro latał, ale jeszcze nie wiem dokładnie gdzie i o której. Pewnie około 13. Wysłałem Ci numer tel. na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
From_heaven Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Gadałem z Matajem, będziemy pewnie na Czyżynach około 14-15. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extream Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Dzięki ale właśnie jutro nie będę dał rady Dlatego napisałem o kolejnej niedzieli Za tydzień będę miał czas i model do latania tam ;p Więc przypomnę się za tydzień i jeśli pogoda pozwoli to mam nadzieję że się spotkamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
From_heaven Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 A, nie zauważyłem. Ale kto się umawia tydzień naprzód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi