elektryki_rc Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 jescze bez fpv, ale quad powstal wlasnie z ta mysla. Kamera jest na sztywno. Dzięki za odpowiedź. Zatem gratuluję opanowania quada i tego że Ci się nie myli jak to kiedy leci ). Jak na sztywno to wynik bdb. tym bardziej że to quad. Do zobaczenia na lotnisku :-). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Wczoraj choć nie sprawdziły się prognozy zapowiadające słońce i przyjemną pogodę na pasie w Czyżynach pojawiła się spora grupa modelarzy. Jedni latali inni patrzyli, popijali herbatkę i zagryzali wspaniałym sernikiem Piotra :-) Uszy marzły ale emocje związane z walkami ESA oraz liczne loty większych modeli skutecznie rozgrzewały atmosferę. Poniżej link do zdjęć: https://picasaweb.google.com/117745804478825652696/PokiStarczyOZasilania a Rafał jak obrobi materiał filmowy pewnie uzupełni relację rejestrowaną "okiem" z quadrokoptera. ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadek041 Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 No i bardzo ładnie wyszło. Rzeczywiście grono było zacne i liczne. Takie spotkania maja w sobie coś że człowiek lubi powracać. Cieszy mnie że mogłem znów pojawić się w świecie modelarstwa po 5 miesięcznej przerwie. A i moja cessna ma już poprawioną goleń przednią podwozia więc trzeba będzie więcej polatać niż marne dwa krótkie loty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ellipsis Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 A zdjęć dzięki dziewczynom mamy więcej: niedziela okiem Ani i sobota drugim okiem Gosi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadek041 Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Witam serdecznie Panowie i Panie posiadam waść takie malutkie pytanie czy w ten weekendzik nastąpi latanie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niki Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Na pewno - jeśli pogoda dopisze... a zapowiada się ładnie btw sobota drugim okiem Gosimierzę prawym okiem... a prawe jest moim pierwszym 8) pozdrawiam Gosia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 A o której tak mniej więcej trening w niedzielę? klasycznie o 9? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Ja w niedzielą szykuję do oblotu nowy nabytek a jak uda się skończyć w tygodniu to następny I jeszcze muszę sobie poskładać takiego "malucha" http-~~-//www.youtube.com/watch?v=UPmjB5rst_c Mam jeszcze do oblatania Toledo Special ,ale wątpię czy zdążę w tą niedzielę. Na zimowe wieczorki mam taką zabaweczkę oraz śweiżutko wydrukowane plany Stinsona Relianta 9C :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ellipsis Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Fiu fiu będzie co podziwiać a co do latania, wszelkiego w tym ESOwego: Sobta 29.10 godzina 10:00 Czyżyny, pas od strony parkingu na zakolu przy ul. Cieślewskiego; do zobaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Pierwszy dziś poleciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Foczka Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 I jeszcze jedna nowość na dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadek041 Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 No i bardzo ładnie. My też polataliśmy dzisiaj i jutro jak pogoda dopisze to tez mam nadzieje trochę się polata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Jutro po 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor_kr Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Pogoda wczoraj nam dopisała dzięki czemu spędziliśmy sporo czasu na pasie:) Było trochę walk ESA, ale chyba większe wrażenie robiły loty w szyku wykonane Cessnami. Dla wszystkich zastanawiających się czy warto przyjść na lotnisko w taki szary dzień zamieszczam dzięki uprzejmości Niki troche fotek: Link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadek041 Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Piękna sprawa, wspaniałe loty i talent fotograficzny w jednym. Po prostu wspaniale spędzony weekendzik na lotnisku. Oby takich jak najwięcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niki Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 no i ciąg dalszy weekendu... nie mniej udany równie emocjonujący... zapraszam do zdjęć pozdrawiam Gosia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Najfajniejsze zdjęcie (dla mnie) na którym pięknie uśmiechnięta pani niesie model i pęk obciętych wstążek. Patrząc na ilość wstążek trzymanych w ręce :shock: zasługuje na miano ,,Asa,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yay Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 To tak naprawde jedna odcieta wstega zwinieta razem z ocalona na samolocie, ale to nie umniejsza sukcesu. Pierwsza walka ESA Ani i jest ciecie. Do tego ochrona swojej tasmy. BRAWO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 :oops: no tak źle odczytałem zdjęcie. Gratulacje jednak się należą. BRAWO ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kminek Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Byłem dzisiaj na Czyżynach o godz. 07:30 Idealna pogoda. Zero ludzi. No i ciepło. Moja Cessna łapała termikę więc wydaje mi się że szybownicy byliby wniebowzięci - dosłownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi