neon Opublikowano 14 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 JA mówie o pakietowaniu nie o formacie Jeszcze mnie czeka rozmowa z siorą, bo narazie jest "może za dwa miesiące dosttaniesz jak przeżyje (mama idzie na operacje) ale po wczorajszym szoku z kwotą 700 zł. kwota 200 zł skłoniła ją do przemyślenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek K Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Co do tej aparatury z RC skorpion to jest super Oby starczyło dla mnie, w tygodniu ją zamawiam(oj chyba bedzie trzeba posprzątac pokoj ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon Opublikowano 14 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 ale No ludzie, nie zamawiajcie bo ja sie nie załapie :shock: :shock: Z dzisiejszej"rozmowy" z mamą wynika że może na święta już mi kiedyś mówiła że na tamte święta dostane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Wkładasz paluszki i działa Serwa po co hiteca ?? Jak masz serwa to czemu niemasz aparatury ?? Przeciez mówie ze wystarczy ci tylko włażyć nie trzeba ich pakietować Matka w chorobie a ty tu pierdoły opowiadasz - wstydz sie :oops: A ty sobie chyba nawet nie zdajesz sprawy co znaczy słowo zabieg a o operacji nie wspomne Tak jak wpuszczenie jednego mola do szafy czy wywiercenie otworu 0.6mm w cysternie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon Opublikowano 14 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Żadna choroba...no może częściowo:D to jest bardziej operacja plastyczna niż jakaś inna poprostu ma tzw.haluxa.Taka powiększona kostka u nogi a nie mogą być serwa hiteca? ja takie akurat posiadam a poco paluszki?tam jest 8 aku. -4 do nadajnika -4 do odbiornika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de_szaa Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 8 aku do nadajnika jest, widzialem ten nadajnik i powiem szczerze ze zaluje ze sie urodzilem tak wczesnie Do tego w sklepie sa fajne odbiorniki robbego 4 i 5 kanalowe. Ceny tez zeszly niezle, z tego co mowil wlasciciel to aparatur raczej nie zabraknie:) Dostawa w max 2 dni. Jakie modele chcesz aktualnie robic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Chyba że chcesz Optica... http://www.e-modelarz.com/pokaz_produkty.php?idpodkat=9&order=nazwa&str=2&show=2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon Opublikowano 15 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Już sie napaliłem na te radyjko z RC skorpon. Modele to narazie elektryki.optic oczywiście będzie, jak sam na niego zarobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Można się pośmieać . Hehe... 7 stów to przecież nie byle kasa! Za to można kupić aparaturkę i ładny hełm niemiecki z Allegro! . Zamiast patrzeć na jakieś Optiki to weź zainwestuj np: w Lasera4 i już - chyba nie jesteś blondyn(ka) że potrzeba Ci jakiś super sprzęt :wink: . Ale weź się za naukę . Też Ci tak mówię. Jak będziesz miał teraz braki, to później będzie jeszcze gorzej! I się jeszcze zdziwisz - kibel może będziesz miał i co... 8) . Nie ma lekko... Ja na zawołanie nie dostałem kasy na mojego Flasha4 (używanego). Powolutku i po troszeczku zbieraj. I nie wydawaj na cipsy i gry komputerowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon Opublikowano 15 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 chipsów nie jem a do gierek mam zawolnego kompa, i za mało dysku(3 giga ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelmaniak Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 chyba nie jesteś blondyn(ka) że potrzeba Ci jakiś super sprzęt Obecnie używam Futabę FF9.... Czy to oznacza że jestem blondyn(ką)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon Opublikowano 15 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Jak widać na załączonym obrazku to raczej nie Ja poprostu chciałem zacząć od komputerowca, i elektronicznych trymerów, :)nop i oczywiście pamięć modeli.........czyli, komputerowiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek K Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Zamiast patrzeć na jakieś Optiki to weź zainwestuj np: w Lasera4 i już A własnie czym specjalnym rózni się laser 4 od futaby 4exa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Prosze was czytajcie a potem pytajcie - FUTABA MA KOMPUTER - REVERSY, EXPO, MIX DELTA I V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek K Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Prosze was czytajcie a potem pytajcie - FUTABA MA KOMPUTER - REVERSY, EXPO, MIX DELTA I V tak wiem ale po co ktos pisze zeby kupił laser 4 , skoro ten hitec jest drozszy i wcale nie lepszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon Opublikowano 15 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 z hiteca najtańszą aparature to bym wzią flasch'a ale poco skoro ta jest tańsza?? potem oczywiście jakąś lepszą jak uwaga uwaga, ku pociesze niekturych, lepszą aparature kupie jak SAM NA NIĄ ZAROBIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Widzę Neon, że sie rozpisałeś na tym/i nie tylko/ forum w tempie expresowym. Jeszcze chwila, a pobijesz rekord z ksiegi Guinessa w ilości wpisów na minutę... Może wczesniej jednak, aż ten rekord padnie, uporządkujesz trochę stopkę swego podpisu, bo nie rozumię za bardzo np. dla kogo ma być ta wódka?... A z czego w tej Hajnówce pochodzisz? Z jakieś mdlarni?czy mydlarni? czy może modelarni? Ja jestem stary zgred, wiele starszy od Twojej Mamy, którą wg Twoich wpisów też uważasz za "starą zgredówę" i która nic innego nie robi, tylko kaski nie chce Ci dać na Twoje zachciewajki, ale mimo swego zaawansowanego wieku doskonale Ją rozumię , w przeciwieństwie do Ciebie. Pomyśl choć chwilę i wysil mózgownicę nad treściami, które w ciągu chociażby tego jednego dnia przekazali Ci koledzy z tego forum i pomyśl nad tym, co faktycznie istotnego Ci powiedzieli. A jak to już przemyślisz, to pisz na temat. Mało, ale treściwie, dokumentując swoje słowa stosownymi fotami. I wtedy już na pewno wszystko będzie w jak najlepszym porządku... Bo jak mawiali starożytni Chińczycy / i choć to było b. dawno temu/ mowa jest tylko srebrem, a milczenie złotem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon Opublikowano 15 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 hehe i tu mnie macie Nie mam aparatu niestety, wiec musze kombinowac żeby wstawić foty, pochodze z piwnicy modelarza bo w hajnie nie ma modelarni, z powodu braku laku(chętnych) Co do sygnaturki , to zmienie, troche pospamuje EDIT: Teraz lepiej chyba, mydlarnia ikar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 potwierdzam Panie Marku, coś o tym wiem, a Wojtek(neon) to pochodzi z MYDLARNI bo modelarnia dawno nie istnieje w hajnówce, brak funduszy na rozwój spowodował że musiałem zamknąć ten interes bo okazało się że musiałem sam to sponsorować, więc wolałem wydać swoje pieniądze dla siebie na sprzęt niż kogoś sponsorować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelmaniak Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Marku... Przeciez widzisz że do neona nic nie dociera... On jest przedstawicielem "dzisiejszej" młodzieży. Jego roszczeniowa postawa wzgledem mamy i świata jest "znakiem naszych czasów"... Jemu się należy i koniec... A robota? To dla niego głupota, jemu sie poprostu nie chce... Bo i po co? Przecież renta po ojcu jest dla niego... Na miejscy jego mamy zamknąłbym lodówkę na kłódkę i nie dał żreć ze 2 tygodnie... Bardzo szybko doceniłby co jego mama dla niego robi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.