instruktor Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Maciej "Skaleń " jeszcze na Allegro to była naprawdę solidna firma. Ja informowałem że idę na pocztę wpłacić kasę a On w tym czasie już wysyłał towar .Mam dla Niego pełne uznanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Zamawiałem 2 razy z tego sklepu i za każdym bardzo szybka wysyłka. Żadnych problemów. Nic dodać, nic ująć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darand Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Dwukrotnie zdarzyło się, że w sklepie nie było zamówionego elementu. Zawsze zaproponowano mi lepszy (!) w tej samej cenie. Polecam! Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzylas Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Wejdzcie na www.rcsklep.pl ... Zablokowany BTW:Zauważyłem o 14.40. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darand Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Wczoraj zrobiłem zamówienie.... mam nadzieję, że to chwilowa niedyspozycja. Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzylas Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Pragnę poinformować ze strona już działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Całe szczęście bo mam po drodze a akurat muszę kupić śmigła u Pana Skalenia. :wink: Poza tym mam jeszcze odebrać żelazko po reklamacji (z Riku ale akurat skorzystałem z uprzejmego pośrednictwa Pana Skalenia). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darand Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Witajcie, nie wiecie, co się stało z tym sklepem? Wczoraj strona znowu zniknęła. Pozdrawiam Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzylas Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Może jest przeprowadzana aktualizacja oferty i tymczasowo odłączeno serwer od sieci ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Może zwyczajnie nie opłacili na czas domeny lub serwera albo zalegali w tych kwestiach i nieszczęśliwie zbiegło się to im z urlopem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 podstorny z produktami s ię wczytują, główna nawala dla przykładu http://rcsklep.pl/product_info.php?cPath=44_71&products_id=421 a ja mam pytanie odnośnie ich telefonu, chciałem pogadać, ale kilka dni próbuję i ciągle nikt nie odbiera... :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bizonik Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 strona niestety nie działa juz wogole jadąc z celulozy zaczepiłem o sklep cicho głucho i ponuro czyżby urlop ale jakieś info by się przydało na maile tez nie odpowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek LP Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Pisałem w innym wątku na temat wakacyjnej przerwy w działalności crsklepu. Niestety wątek na prośbę autora został usunięty. Sklep nie będzie działał w okresie wakacyjnym tj. w lipcu i w sierpniu. Właściciel - sprzedawca wyjechał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bizonik Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 wiesz lipiec sierpien ok ale brak kontaktu jest od poczatku czerwca mam tam rzeczy na reklamacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek LP Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Troszkę się spóźniłeś ze swoimi reklamacjami, bo od początku czerwca wyłączył stronę internetową, a wyjechał przedwczoraj. Nie potwierdzam braku kontaku bo sprzedawca odbierał telefony i był obecny w siedzibie sklepu. Szkoda, że nie napisałeś kilka dni wcześniej bo dałoby się pewnie coś załatwić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Nie potwierdzam braku kontaku bo sprzedawca odbierał telefony A ja potwierdzam bo przez kilka dni próbowałem o różnych porach i nie odbierał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Troszkę się spóźniłeś ze swoimi reklamacjami, bo od początku czerwca wyłączył stronę internetową, a wyjechał przedwczoraj. Nie potwierdzam braku kontaku bo sprzedawca odbierał telefony i był obecny w siedzibie sklepu. Szkoda, że nie napisałeś kilka dni wcześniej bo dałoby się pewnie coś załatwić. Nie bardzo rozumiem co to znaczy się spóźniłeś i jak to wyłączył gość stronę internetową ,a gdzie informacja dla klienta o wstrzymaniu działalności o formalnościach reklamacyjnych itd. Podsumowując czysto polskie podejście zero profesjonalizmu zrobiłeś kliencie zakupy wydałeś kasę ok a teraz zamykam sklep bo tak mi się podoba i ma cie :ass: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bizonik Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 od 6 czerwca dzwoniłem mailowalem do niego nawet bylem tam osobiście i usłyszałem ze syna nie ma jest w pracy ze będzie po 14 bylem i niestety nikt juz nie otwierał choć samochody stały wiec troche martwi mnie ta polityka sprzedaj i zapomnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Często kożystałem z tego sklepu bo jest najbliżej mojego miejsca zamieszkania. A tu taka przerwa wakacyjna.... Szkoda , że nie było informacji o przerwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Witam. Nie dawno toczyła się bardzo ożywiona dyskusja na temat sklepu rc-elektro town. Klient tego sklepu nie otrzymał rachunku i nawet o niego nie poprosił. Innych poszkodowanych przez ten sklep nie było. W wyniku dyskusji finał jest taki że sklep został zakwalifikowany do ,,nieciekawych ofert,, . Tutaj mamy sytuację odwrotną. Rzetelny sprzedawca, rzetelny sklep, dobry sklep (jak do tej pory) z dnia na dzień zamyka działalność nie informując swoich klientów. Nie odbiera telefonów. Jest poszkodowany jeden z klientów drugi z klientów ma nie załatwione reklamacje a mimo to sklep w dalszym ciągu utrzymuje się w dziale ,,ciekawe oferty,, . Argumenty ,, że każdemu może się przydarzyć wpadka,, w tym wypadku nie przekonują mnie. Kolegów moderatorów proszę o nie przyjmowanie moich słów jako krytyki ich pracy. Daleki jestem od tego. Szanuję wasz wkład i wysiłek jaki ponosicie aby to forum prezentowało taki poziom. Jest to tylko zasygnalizowanie tego problemu. Pozdrawiam Adam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.