upgrayedd Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 A czy ktoś wie gdzie w okolicach Białej Podlaskiej i Międzyrzeca Podlaskiego (nie Międzyrzecza!!) są jakieś bunkry??? Chciałem coś sobie na wakacje zaplanować, ale w google ciężko coś znaleźć, bo wyszukuje mi same informacje o MRU :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nielot Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Południowy odcinek linii Mołotowa ale i tak musisz trochę pojeździć. Od Mielnika n. Bugiem aż do Przemyśla ale do Mielnika,Siemiatycz i Drohiczyna masz bardzo blisko. A masz jeszcze pod "nosem" Twierdzę Brześć ale wiadomo wiza potrzebna na Białoruś ale warto ją zobaczyć! oczywiście w okolicy Terespola masz 5 fortów twierdzy po naszej stronie. Polecam Koroszczyn fort 0 Myślę ze już teraz w googlach będziesz wiedział czego szukać.Pozdrawiam Staraj się nie używać słowa bunkier, fachowcy się będą denerwować. Lepiej będzie schron, dzieło, budowla, fortyfikacja. Wiem że to jest z mojej strony przegięcie ale.....wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek.riese Opublikowano 9 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Dzięki Panowie za porady, z pewnością coś wybiorę, jak nie w tym roku to w przyszłym bo w gronie znajomych pojawił się pomysł wyjazdu na linię Maginota.... cena dosyć atrakcyjna choć jeszcze nie zamknięta... okaże się w praniu... myślę że do miesiąca się wyjaśni... Pozdrawiam Krzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Z tak ekstremalnych wycieczek to ja chyba musiałbym zrezygnować chociaż ostatnio głośno o wycieczkach do Czarnobyla, to jest dość ciekawy obraz skłaniający do pewnych refleksji nad życiem :wink: Nie moge niestety znaleźć zdjęcia szpitala a były to ciekawe zdjęcia, w każdym razie wrośnięta w beton choinka w dużym pokoju czy też las na dachu ja zaliczam do ciekawych widoków :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 i tani ten Czarnobyl jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Tylko leczenie drogie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Tylko leczenie drogie To zależy od czasu i jakości wczasów. Przy dłuższych pobytach. leczenie może kosztować równowartość kosztów skrzynki i robocizny za wykopanie dołka... :devil: A tu sporo refunduje ZUS... :twisted: PS - a poważnie, to podobno wcale nie jest tak bardzo źle. Słyszałem, że sporo ludzi mieszka już w zonie. Sporo też zostało od samej katastrofy. Jak się ktoś nie pcha w środek sarkofagu i w wytyczone strefy zakazów, to prawie jak na Krymie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 http://www.grudziadz.fortyfikacje.pl/ Gorąco polecam to o czym pisał Paweł. Chcę zwrócić tylko uwagę, że czasem(w soboty) na fortach Dąb lub Tarpno mozna trafic na maniaków ASG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.