Gość slawekmod Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Z tego co napisałeś Irku to Krystian oprócz totalnego olewania naszych porad, braku podstawowej wiedzy na tematy tutaj poruszane posiada jeszcze jedną cechę: brak szacunku do ludzi i do ich wiedzy.Szok.W głowie mi się nie mieści, że 14 letni młody człowiek mógł napisać coś takiego.Przecież istnieją granice których nie powinno się przekraczać.Zasady kultury i szacunku do innych osób wynosi się z domu.Niestety Krycholowi RC brakuje tych zasad.Zachowanie jak na mój gust naganne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 I ja kliknąłem mój czerwony guzik Ignoruj. Forum ma służyć zdobywaniu wiedzy i relaksowi a nie dyskusji jednostronnej(jeden swoje drugi swoje) I oto Admin ....dal nam przyklad,jak zwyciezac mamy.... Ale wyszlo,jak patos jaki. Gratulacje za decyzje,madra i skuteczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Jak widać - nie każdy może latać modelami RC - ROZUM WYMAGANY! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Tak sobie czytam i czytam.... I wszystkie włosy na ciele mi się jeżą :shock: :shock: Nawet te na dłoni i na plecach :shock: Toć to TOTALNY BRAK WYOBRAŹNI ładując napuchniete pakiety :crazy: :crazy: :crazy: I do tego dochodzi to że do Krychola nic nie dochodzi. My odpowiadamy, on swoje. To się nazywa mieć ZAKUTY ŁEB. Wybacz za mocne słowa ale taka jes prawda. I nie wierzę żeby to Twoja kuznka spaprała te pakiety. Sam to zrobiłeś i nie chcesz sie przyznać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja18 Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Ja proponuje zamknąc już temat bo taka rozmowa już nic nowego nie wniesie a opinie o Krycholu każdy wyrobił sobie sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.