Wodzu 7 Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Zapraszam na wiosenną edycję zawodów ESA we Wrocławiu.Miejsce akcji:teren obok restauracji Orle Gniazdo,termin-21.03 niedziela,plan dnia-standartowy jak co roku.Pozdrawiam Wojtek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidan Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 :jupi: Przyjadę na pewno. Może tym razem przyjedzie nas więcej, pod warunkiem, że odrobią wcześniej lekcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz70 Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Jak sie nic nie zmieni to Trzech ze Starachowic przyjedzie tzn. Ja, Wiesław i Grzegorz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olorin Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 To ja dodam od siebie, żeby się zapisywać. A gdzie i jak to: Wysłać maila do mnie na adres karolwd [małpa] gmail.com W treści podać kategorię: WWI / WWII lub obie oraz pasmo i numer kanału. Na zapisy czekam do 19.03.2010r. Aktualna lista zapisów dostępna będzie TUTAJ Karol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 :jupi: Przyjadę na pewno. Może tym razem przyjedzie nas więcej, pod warunkiem, że odrobią wcześniej lekcje. dobra daniel lekcje dawno odrobione zjawie sie o ile mnie zabierzesz i jesli do 21.3 nie bedzie zebrania w szkole co na to nie wskazuje wiec gites farbki do pomalowania p-40 już jadą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 To ja tez poganiam za tasmą ;-) Tylko zeby pogoda dopisała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miszczu Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Ja oczywiście będe o ile nie będe w szpitalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Potwierdzam obecność .... już trenuję :-) ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 ja narazie potrenowac nie mogę model jeszcze nie pomalowany ( czeka na farbki) w tym roku moze wezme ze sobą helika tak jak zwykle robi to wodzu fikołkow nie porobie ale moze powisze w przerwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meloonik Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Widzę że musze brać się za budowę ESA i trenować ;D jak zdąże z modelem to wpadnę a jak nie zdąże to pooglądam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 edit: napisalem troche bez sensu zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Ja oblatałem pierwszą ese 5 dni temu a juz sie na zawody szykuje... Chyba mnie pogieło... Polatałem sobie dzisiaj ale wiało jak ... w sensie mocno. W razie złej pogody zawody się odbedą czy raczej zostaną przełozone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 latać trzeba w każdą pogodę ... to jest wojna :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 I nie ma że boli ! Ja też się pojawię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidan Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Nie chciałbym zapeszać, ale może uda się pobić liczbę zawodników z ostatnich zawodów we Wrocławiu. :wink: Pogody sie nie wybiera, a umiejątność latania w każdych warunkach jest konieczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Jak będzie tylu zawodników to chyba po 7-8 będziemy startowali żeby się przed nocą wyrobić Fajny młynek wyjdzie :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidan Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Dni są coraz dłuższe, więc o to bym się nie martwił. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz70 Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 A ja bym sie martwił 1 ww i 2 ww plus dużo zawodników = dużo czasu a my mamy jakieś 350 do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Wszyscy deklarują przyjazd a potem różnie z tym bywa. Poczekajmy do końca zgłoszeń, jeżeli będzie dużo osób to możemy zacząć wcześniej ... ja też mam ponad 300km ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Ja mam ponad 30km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.