Wodzu 7 Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Zapraszam na wiosenną edycję zawodów ESA we Wrocławiu.Miejsce akcji:teren obok restauracji Orle Gniazdo,termin-21.03 niedziela,plan dnia-standartowy jak co roku.Pozdrawiam Wojtek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skidan Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 :jupi: Przyjadę na pewno. Może tym razem przyjedzie nas więcej, pod warunkiem, że odrobią wcześniej lekcje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusz70 Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 Jak sie nic nie zmieni to Trzech ze Starachowic przyjedzie tzn. Ja, Wiesław i Grzegorz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olorin Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 To ja dodam od siebie, żeby się zapisywać. A gdzie i jak to: Wysłać maila do mnie na adres karolwd [małpa] gmail.com W treści podać kategorię: WWI / WWII lub obie oraz pasmo i numer kanału. Na zapisy czekam do 19.03.2010r. Aktualna lista zapisów dostępna będzie TUTAJ Karol Link to comment Share on other sites More sharing options...
robraf Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 :jupi: Przyjadę na pewno. Może tym razem przyjedzie nas więcej, pod warunkiem, że odrobią wcześniej lekcje. dobra daniel lekcje dawno odrobione zjawie sie o ile mnie zabierzesz i jesli do 21.3 nie bedzie zebrania w szkole co na to nie wskazuje wiec gites farbki do pomalowania p-40 już jadą Link to comment Share on other sites More sharing options...
ECO400 Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 To ja tez poganiam za tasmą ;-) Tylko zeby pogoda dopisała. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest miszczu Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 Ja oczywiście będe o ile nie będe w szpitalu Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirolek Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 Potwierdzam obecność .... już trenuję :-) ms Link to comment Share on other sites More sharing options...
robraf Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 ja narazie potrenowac nie mogę model jeszcze nie pomalowany ( czeka na farbki) w tym roku moze wezme ze sobą helika tak jak zwykle robi to wodzu fikołkow nie porobie ale moze powisze w przerwie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meloonik Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 Widzę że musze brać się za budowę ESA i trenować ;D jak zdąże z modelem to wpadnę a jak nie zdąże to pooglądam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robraf Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 edit: napisalem troche bez sensu zdanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
ECO400 Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 Ja oblatałem pierwszą ese 5 dni temu a juz sie na zawody szykuje... Chyba mnie pogieło... Polatałem sobie dzisiaj ale wiało jak ... w sensie mocno. W razie złej pogody zawody się odbedą czy raczej zostaną przełozone? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirolek Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 latać trzeba w każdą pogodę ... to jest wojna :rotfl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
meteor Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 I nie ma że boli ! Ja też się pojawię. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skidan Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 Nie chciałbym zapeszać, ale może uda się pobić liczbę zawodników z ostatnich zawodów we Wrocławiu. :wink: Pogody sie nie wybiera, a umiejątność latania w każdych warunkach jest konieczna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meteor Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 Jak będzie tylu zawodników to chyba po 7-8 będziemy startowali żeby się przed nocą wyrobić Fajny młynek wyjdzie :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
skidan Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 Dni są coraz dłuższe, więc o to bym się nie martwił. :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusz70 Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 A ja bym sie martwił 1 ww i 2 ww plus dużo zawodników = dużo czasu a my mamy jakieś 350 do domu Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirolek Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Wszyscy deklarują przyjazd a potem różnie z tym bywa. Poczekajmy do końca zgłoszeń, jeżeli będzie dużo osób to możemy zacząć wcześniej ... ja też mam ponad 300km ms Link to comment Share on other sites More sharing options...
ECO400 Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Ja mam ponad 30km Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.