robraf Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 jeżeli będzie dużo osób to możemy zacząć wcześniej ... ja też mam ponad 300km ms ja moge tylko 21.03 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Miałem na myśli godzinę a nie dzień_wcześniej :rotfl: ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 to trzebabylo tak odrazu :twisted: :mrgreen: :mrgreen: p.s. wlasnie przyszedl reglerek i silnik do helika ( nowy) wiec jak pogoda bedzie znosna to biore tez heli do polatania w przerwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidan Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Ja na twoim miejscu matrwiłbym sie o to czy w przerwie starczy ci czasu na sklejenie samolotu, ew. na wciągnięcie jakieś kiełbaski. :devil: Zamiast marnować kupę kasy na heli to zainwestuj połowę w WW1 :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 jakos dwuplatowce od zawsze mnie nie krecily i mi sie nie podobały moze poza Ultimate zostane przy heli... jak bedzie przerwa miedzy ww1 to zawsze mozna smiglowcem powisieć p.s. czy na miejscu jest dostep do prądu? bo chcialem wziac zasilacz do ladowarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 No własnie. Jak jest z tym prądem? Bedzie mozna się podłączyc siec 220V (tzn. ładowarke ) Ja wezme plarforme FPV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidan Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Tak, jest dostęp do prądu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Tak, jest dostęp do prądu.Ostatnio było tylko 1 działające gniazdko. Ja wezme plarforme FPV.Weź weź Też bym wziął ale jadę nieswoim samochodem, zabiera mnie Papa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidan Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Jeśli nie zapomnę to wezmę przedłużącz z potrójnym gniazdkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 ja w sumie tez moge wziąć przedłużacz w 4 gniazdkami to bedzie razem 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Ja taszczę ze sobą stary samochodowy akumulator - trzeba dźwigać ale za to pełna niezależność :rotfl: - lista się wydłuża, będzie ciekawie ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 i jak? jaka ma byc pogoda? bo narazie to dno totalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olorin Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Witam! Jak narazie tutaj >> http://new.meteo.pl/ zapowiadają pogodę do godziny 13 w sobotę na bardzo ładną. W TV podobno zapowiedzieli na sobotę i niedzielę po 15 stopni na plusie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 zapowiadają pogodę do godziny 13 w sobotę na bardzo ładną.To zawody mają być w sobotę czy w niedziele ? 21 jest w niedziele, pogoda ma być niezbyt ciekawa :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olorin Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 zawody sa w niedziele ale prognoza byla tylko do soboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 W niedziele ma być +15 lekkie opady z rana (do godz. 12) wiatr 14km/h z północnego-wschodu, zachmurzenie umiarkowane Pogoda bajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Bajka to te opady ? ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Opady takie że ich nie zauważysz :wink: Przynajmniej tak podają w Internecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Gorzej jak zauważy je regulator :rotfl: ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miszczu Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Gorzej jak zauważy je regulator :rotfl: ms Bywały już zawody w śnieżycy, w ciągłym deszczu i ani razu nie zabezpieczałem dodatkowo reglera a jakoś wszystko chodziło więc spokojnie A ja Wam zrobie dowcip bo jutro albo w sobote wychodze ze szpitala i na wózku jeszcze niestety ale przyjade zobaczyć czy przez te prawie 3 tygodnie leżenia nie zapomniałem jak się lata :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.