Skocz do zawartości

Naklejki na samochód

RomanJ4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jechałem kiedyś za samochodem amatora nurkowania i naszło mnie pytanie czy nie ma naklejek dla nas, modelarzy. Fajnie by było spotkać gdzieś na drodze "bratnią duszę", a przy coraz większej popularności wśród kierowców (z wiadomego powodu) CB radia pogadać co nieco. :*

Szperałem po necie , ale jedyne co znalazłem wśród wielu innych hobby, to naklejki dla amatorów szybownictwa, dużego lotnictwa, lotniarstwa czy spadochroniarstwa, podobne jak tu http://naklejki.avx.pl/

A może któryś z kolegów spotkał takowe? Można by rzucić hasło "Znakujmy się" :idea:

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedyś szukałem i były jakieś na alledrogo. Jeśli dobrze pamiętam był to facet z nadajnikiem patrzący w niebo. Dobre by były jakieś, jednakowe dla wszystkich, może z jakimś akcentem z forum.

Opublikowano

Dyskusja w tym temacie toczyła się 3-4 lata temu.

naklejki

Muszę temat odgrzebać, przywrócić "stare" projekty naklejek.

Na chwilę obecną znalazłem w swych zaszłych zasobach takowe.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Opublikowano

fajna jest ta druga czerwona, tylko zamiast maniak wstawiłbym modelarz :)

Może jakaś ogólna inicjatywa? chętni do posiadania naklejki, cena, wysłać można za 1,50(?) w kopercie zwykłej.

Opublikowano

Najlepszy gif to i tak ten jak model goni pilota który Piotr miał na SK.

Chciałbym może zaproponować aby koledzy także pomyśleli nad naklejką naszego forum. Powiedzmy 2 tygodnie na zgłoszenie i potem ankieta.

Naklejka musi być jednokolorowa - podkład jest przeźroczysty/biały a na to drukuje się wzór, każdy poza białym [druk biały jest drogi] będzie dobry chociaż może to być kilka różnych kolorów do wyboru. Nie zapomnijcie o umieszczeniu www.pfmrc.eu oraz o tym że ma to być wlepka ogólnie o naszym forum a nie konkretnym dziale. Zgłaszamy po 3 wzory.

Nagroda - nalepka zostaje oficjalną pfmrc.eu na rok 2010 oraz nasze uznanie dla autora :D

O ile władze się zgodzą :wink:

Opublikowano

fajna jest ta druga czerwona, tylko zamiast maniak wstawiłbym modelarz

racja!!! tylko dla mnie nie czerwona, bo mam samochód w takim kolorze.
Opublikowano

Czytałem dyskusję na ten temat z 2007r i spór jaki wtedy wyniknął odnośnie dyscypliny modelarskiej jaką taki znaczek powinien przedstawiać, skłonił mnie do zaproponowania kolegom aby ów znaczek może był typu "unisex" (coś w rodzaju 3 i 4 kol. Motylastego), bo chodzi przecież o to aby być rozpoznawalnym modelarzem w "szarej masie" niemodelarzy. A jeśli koledzy uznają za stosowne można obok takiego znaczka umieścić dodatkowo symbol dyscypliny w jakiej właściciel pojazdu się specjalizujenp np: F3J, F4C, F3M, F3C itp, lub stosowną miniaturkę albo zgoła nic.

Uniknęlibyśmy w ten sposób dyskusji "O wyższości Świąt Bożego Narodzenia nad Świętami Wielkanocnymi", czy odwrotnie.

To taka moja propozycja do rozważenia przez kolegów..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.