lemko Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 moze jakis 2placik? ja nie lubie akrobatek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Może jakiś PWS albo Orlik :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek_op Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Ja chcę naklejkę na samochód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 imo zróbcie kilka wariantów ze spólnym motywem pfmrc, wtedy każdy będzie zadowolony a rozpoznawalność że forumowicz też będzie możliwa ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 myśl przewodnia "naklejka na samochód, aby rozpozanć kolegę z forum" login to za wieleto się wyklucza! bez loginu (nicka) nie będziesz wiedział kto to? choć wiem, że robienie naklejki dla każdego użytkownika osobno, to może być trudno wykonalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 myśl przewodnia "naklejka na samochód, aby rozpozanć kolegę z forum" login to za wieleto się wyklucza! bez loginu (nicka) nie będziesz wiedział kto to? choć wiem, że robienie naklejki dla każdego użytkownika osobno, to może być trudno wykonalne a puste pole i każdy se sam wpisze swego nicka :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Rozmawialiśmy kiedyś o koszulkach z nickami - "lepiej nie" jak to Sławek stwierdził z drżącym głosem "boję się o swoje życie" :wink: A z samochodem no to gwóźdź czy tez śrubokręt :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbatus Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Trochę się to wszystko wymyka spod kontroli. Wybaczcie, ale ja się nie piszę na produkcję ani dystrybucję naklejek z nickami itp. Moim pierwotnym zamierzeniem było być po prostu rozpoznawalnym na drodze jako modelarz i niech tak zostanie. Biorąc pod uwagę liczne głosy wyrażające chęć posiadania takiej naklejki chętnie udostępnię, ale tylko tą całkiem pierwszą, bez napisu pfmrc tylko z samym RC. Kto by chciał piszcie na PW to wyślę taką w dobrej jakości w PDF i w lustrzanym odbiciu, żeby można było wydrukować na drugiej stronie folii. Przykro mi, ale ta pomimo szczerej sympatii do tego forum ta inicjatywa nie do końca mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 O tym właśnie pisałem od początku, aby zrobić znaczek uniwersalny dla wszystkich, a co kto sobie do niego dopisze we własnym zakresie to już jego sprawa. Inaczej ugrzęźniemy w milionie koncepcji i w końcu nic z tego nie wyjdzie. Edit. Ja się piszę na Twój znaczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Trochę się to wszystko wymyka spod kontroli. Wybaczcie, ale ja się nie piszę na produkcję ani dystrybucję naklejek z nickami itp. Nie obawiaj się. Tu jest zawsze tak, wielki bicie piany, wielkie plany, a na końcu wielka d... UWAZAM ŻE PIERWSZY WZÓR JEST OK. Kto jest za, to robimy naklejki. Jak nie to ja wysiadam z tematu, sam sobie zrobie. Dam wyciąć na ploterze. i tyle. Koledzy nie ma co filozofować, bo się zrobi wątek na 10 stron. Baxter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 To już nas dwóch, nie licząc projektanta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosik72 Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 pierwszy Qbatusa czy Motylastego? Bo na Motylastego tez sie zdecyduje niekoniecznie w tym kolorze :wink: Jan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Pierwsza nalepka Kolegi Qubatusa, ta z dużymi literami "RC". Teraz jadę do znajomych na wekend. Mam nadzieje że do tego czsu znajdzie się lista chętnych, określi kolory i ropzmiar. Aha żeby było prościej proponuje dać na ploter. BAxter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ritmann Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 matko ja chcę to ja chcę tamto, jeden wzrór, jeden motyw, pfmrc jako znak rozpoznawczy, zawsze mozna podjechać i zapytać "a kto to" a tak na poważnie, poczekajmy na Motla niech no wiosennie się wypowie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Pierwsza nalepka Kolegi Qubatusa, ta z dużymi literami "RC"ok. ja też się na taka piszę.a rozmiar? tak, żeby weszła na maskę samochodu poproszę z 5 sztuk w rozmiarze około 5x5cm lub 7x7cm (bardziej 5x5) na modele i 1 sztukę około 15x15cm na samochód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian-str Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Witam. Jak by ktoś wolał szybowce to mam propozycję: Wersja do druku: Do wycięcia na ploterze: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Damian, bardzo mnie się podoba twoja propozycja :wink: Chociaż może wolałbym coś PL :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian-str Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Daj jakieś ładne zdjęcie polskiego szybowca to pomyślimy :faja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 http://www.piotrp.de/SZYBOWCE/pkomar.htm http://www.piotrp.de/SZYBOWCE/pis8.htm http://www.piotrp.de/SZYBOWCE/porlik.htm http://www.piotrp.de/SZYBOWCE/ppws101.htm http://www.piotrp.de/SZYBOWCE/pis1.htm http://www.piotrp.de/SZYBOWCE/pszd8.htm http://www.piotrp.de/SZYBOWCE/pszd9.htm Strona Piotra obfituje w ciekawe zdjęcia :wink: No i google :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ritmann Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Pierwsza nalepka Kolegi Qubatusa, ta z dużymi literami "RC"ja też się w takim razie na nią piszę, biała 15x15cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.