Painkiller Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Witam Potrzebuje symulator lotów przed pierwszym wzbiciem sie w powietrze... niestety na dobry symulator narazie brak funduszy dlatego pisze tutaj i proszę o pomoc:) Mogę go wypożyczyć za drobną opłatą Jestem z okolic Tychów
madrian Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Rozumiem, ze programami darmowymi gardzisz i te są poniżej twojej godności? http://www.flying-model-simulator.com/ http://www.leobueno.net/ (trzeci od góry) :wink:
Painkiller Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Nic z tych rzeczy... Nawet nie wiedziałem ze są darmowe symulatory:) Tylko zastanawia mnie jedna rzecz, jaką aparaturę podłączyć do kompa? Czy w ogóle jest taka możliwość w tych darmowych?
Irek M Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Przeciez te "darmowe" to tylko oprogramowanie. Myślałeś, że ściągając oprogramowanie ściągniesz też nadajnik :!: :?: Musisz mieć odpowiedni "kabel" z wtyczką do nadajnika z jednej strony, a łączem do kompa z drugiej. można je samemu zrobić lub kupić np w modele sklep.
paniol2005 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Zagadaj do kolegi Killerus on sie bawi kabelkami i jest z naszej okolicy.
jager Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Nie potrzebne ci są żadne kable i interfejsy wystarczy pad analogowy taki jak w PS2 na USB koszt paręnascie zł. konfiguracja PC no i reszta pisze wyżej.Chyba ,że masz nadajnik i chcesz go przysposobić ale po co??
marcin133 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Nie potrzebne ci są żadne kable i interfejsy wystarczy pad analogowy taki jak w PS2 na USB koszt paręnascie zł. konfiguracja PC no i reszta pisze wyżej.Chyba ,że masz nadajnik i chcesz go przysposobić ale po co?? Rewelacja..... :wall: Jager - gorzej radzić chyba już nie można. Takie wpisy prowadzą jedynie do zamieszania a pożytku ZERO!
Gość Anonymous Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zacznijmy od tego jaki masz nadajnik
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.