Painkiller Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Witam Potrzebuje symulator lotów przed pierwszym wzbiciem sie w powietrze... niestety na dobry symulator narazie brak funduszy dlatego pisze tutaj i proszę o pomoc:) Mogę go wypożyczyć za drobną opłatą Jestem z okolic Tychów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Rozumiem, ze programami darmowymi gardzisz i te są poniżej twojej godności? http://www.flying-model-simulator.com/ http://www.leobueno.net/ (trzeci od góry) :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Painkiller Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Nic z tych rzeczy... Nawet nie wiedziałem ze są darmowe symulatory:) Tylko zastanawia mnie jedna rzecz, jaką aparaturę podłączyć do kompa? Czy w ogóle jest taka możliwość w tych darmowych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Przeciez te "darmowe" to tylko oprogramowanie. Myślałeś, że ściągając oprogramowanie ściągniesz też nadajnik :!: :?: Musisz mieć odpowiedni "kabel" z wtyczką do nadajnika z jednej strony, a łączem do kompa z drugiej. można je samemu zrobić lub kupić np w modele sklep. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paniol2005 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Zagadaj do kolegi Killerus on sie bawi kabelkami i jest z naszej okolicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jager Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Nie potrzebne ci są żadne kable i interfejsy wystarczy pad analogowy taki jak w PS2 na USB koszt paręnascie zł. konfiguracja PC no i reszta pisze wyżej.Chyba ,że masz nadajnik i chcesz go przysposobić ale po co?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Nie potrzebne ci są żadne kable i interfejsy wystarczy pad analogowy taki jak w PS2 na USB koszt paręnascie zł. konfiguracja PC no i reszta pisze wyżej.Chyba ,że masz nadajnik i chcesz go przysposobić ale po co?? Rewelacja..... :wall: Jager - gorzej radzić chyba już nie można. Takie wpisy prowadzą jedynie do zamieszania a pożytku ZERO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zacznijmy od tego jaki masz nadajnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.