Painkiller Posted April 5, 2010 Share Posted April 5, 2010 Witam Potrzebuje symulator lotów przed pierwszym wzbiciem sie w powietrze... niestety na dobry symulator narazie brak funduszy dlatego pisze tutaj i proszę o pomoc:) Mogę go wypożyczyć za drobną opłatą Jestem z okolic Tychów Link to comment Share on other sites More sharing options...
madrian Posted April 5, 2010 Share Posted April 5, 2010 Rozumiem, ze programami darmowymi gardzisz i te są poniżej twojej godności? http://www.flying-model-simulator.com/ http://www.leobueno.net/ (trzeci od góry) :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Painkiller Posted April 5, 2010 Author Share Posted April 5, 2010 Nic z tych rzeczy... Nawet nie wiedziałem ze są darmowe symulatory:) Tylko zastanawia mnie jedna rzecz, jaką aparaturę podłączyć do kompa? Czy w ogóle jest taka możliwość w tych darmowych? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irek M Posted April 5, 2010 Share Posted April 5, 2010 Przeciez te "darmowe" to tylko oprogramowanie. Myślałeś, że ściągając oprogramowanie ściągniesz też nadajnik :!: :?: Musisz mieć odpowiedni "kabel" z wtyczką do nadajnika z jednej strony, a łączem do kompa z drugiej. można je samemu zrobić lub kupić np w modele sklep. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paniol2005 Posted April 5, 2010 Share Posted April 5, 2010 Zagadaj do kolegi Killerus on sie bawi kabelkami i jest z naszej okolicy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jager Posted April 21, 2010 Share Posted April 21, 2010 Nie potrzebne ci są żadne kable i interfejsy wystarczy pad analogowy taki jak w PS2 na USB koszt paręnascie zł. konfiguracja PC no i reszta pisze wyżej.Chyba ,że masz nadajnik i chcesz go przysposobić ale po co?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin133 Posted April 22, 2010 Share Posted April 22, 2010 Nie potrzebne ci są żadne kable i interfejsy wystarczy pad analogowy taki jak w PS2 na USB koszt paręnascie zł. konfiguracja PC no i reszta pisze wyżej.Chyba ,że masz nadajnik i chcesz go przysposobić ale po co?? Rewelacja..... :wall: Jager - gorzej radzić chyba już nie można. Takie wpisy prowadzą jedynie do zamieszania a pożytku ZERO! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted April 23, 2010 Share Posted April 23, 2010 Zacznijmy od tego jaki masz nadajnik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.