-==PEGAZ==- Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Ja napiszę tylko to... AC Cobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek.riese Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 ojj razor ma rację, spalanie powalające nie jednego, ale w sumie jak cię stać na auto za ponad 100 000 to cie też stać je tankować. natomiast spalanie 25 /100 całkiem normalne w przypadku imprezy. pod warunkiem ze w miarę delikatnie jeździsz:P jap przyciśnesz to i 40 weźmie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 spora rozbieżność w tych autach marzeń. saleen7 a mitsu eclipse 2 tego drugiego możesz mieć już pewno od 10k (słabsza wersja) od 15k mógłbyś szukać wersji gs (4x4, 2l turbo) i pewno jest 50 razy tańszy od saleena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 A ja mam podobne poglądy jak Marcin, a mianowicie chciałbym coś takiego: Volkswagen Touran. Aktualnie mamy Tourana ale rocznik 2003/2004 z silnikiem 2.0TDI 140 koni i chodzi to jak marzenie No i spalanie rzędu 5 litrów/100 (ostatnio komputer po wyjeżdżeniu całego zbiornika paliwa który wystarcza na 1200km pokazał średnią 5,7l/km jazdy po mieście, do zbiornika wchodzi ropy za 250zł) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Ja jestem na dobrej drodze do realizacji mojego marzenia: VW Multivan T4 long(lift), 2,5Tdi :mrgreen: :mrgreen: Obowiązkowo z webasto, PS3 + monitor 17" na pokładzie :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komar Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Piękny kolor dla tego VW pasuje do tak dużego auta, a z większych pojazdów chciałbym to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Podeprę się aukcją http://allegro.pl/item988920367_mercedes_sprinter_312d_max_maxi_zarejestrowany.html To jeden z najbliższych zakupów modelarskich - bo jak zmieścić 2,5m skrzynię z modelem w samochodzie typu Seat Alhambra a co tu mówić o Pandzie która należy do realniejszych planów :wink: Oczywiście jest przyczepa ale to nie jest rozwiązanie wygodne ... Niestety jeszcze poczeka troche jak wszystkie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Ja jestem na dobrej drodze do realizacji mojego marzenia: VW Multivan T4 long(lift), 2,5Tdi :mrgreen: :mrgreen: Obowiązkowo z webasto, PS3 + monitor 17" na pokładzie :wink: Obrazek te siniki 2,5 ponoć lubią sie popsuć, jakieś pierwsze lata produkcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 -==PEGAZ==- wie co dobre!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 qpa, 2,5tdi ale v6 to największa porażka koncernu ...klasyczny 2,5tdi w t4 po liftingu to jednostka nie do zarżnięcia, dynamika, moment obrotowy cudoo :mrgreen: Spalanie na poziomie 10L ON da się polubić :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 te siniki 2,5 ponoć lubią sie popsuć, jakieś pierwsze lata produkcjimasz częściowo racje, ale to się dzieje w T5 pierwszego wypustu czyli 2003r. O T4 moge powiedzieć same dobre rzeczy. Ten samochód w ogóle się nie psuje. Mój tato ma takiego (tylko starsza wersja, bez liftu) z silnikiem 2,5 TDI i pięknie służy, a nie raz dostawał w palnik ciągając lawety i ładunkiem około 3 ton. Spalanie to 9-10l/100km Sprintera też mieliśmy z 2004r. ale powiem wam że nigdy więcej... po 2 latach rudy zaczął go zżerać na progach. Jedyna zaleta to dynamiczny silnik. Jaj byłe ze spalaniem juz nie pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 To i dodam coś od siebie. Po zdaniu prawka marzy mi się : Ford Sierra Cosworth z turbodoładowanym silnikiem 2 litry A później to moje ukochane autko : Ford Mustang , te starsze są cudowne (jak na zdjęciu) ale do nowszych też nic nie mam i oczywiście V8 Do poszalenia w terenie : Defender 8) A rodzinne autko to może hmm... Ford Explorer I do swojej dyspozycji: Chyba wszyscy zauważyli że uwielbiam Ford'y 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Rudzielcem w Sprinterze się nie przejmuje, do póki podłoga się nie zapada i przednia szyba trzyma, swoje zadanie jest w stanie spełniać Nie potrzebuje "salonu" na pace - tam jedzie sprzęt a nie ja na kanapie. No ale to moja wersja :wink: Chłopaki co to za zabawa mieć salon w samochodzie :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Jak to mówią "Ford gowno wort..." Mustang to wyjątek :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Chłopaki co to za zabawa mieć salon w samochodzie :wink: jak byś pracował 2 dni następnie miał 5 dni wolnego(i tak na okrągło) do tego zacięcie globtrotera, widział byś po co w multivanie łóżko, webasto i play station :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 komar, widzę że lubiliśmy ten sam serial Ja natomiast celowałem w to: ECO400, jak to mówią: "nie każda morda pasuje do Forda" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Ja tam mam inne gusta jak większość: : oraz: choć tym też bym nie pogardził: A te wszystkie klocki z silnikami jak od koparki, to są tak bezfinezyjne, że jako fan szybowców tego nie tknę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 A te wszystkie klocki z silnikami jak od koparki, to są tak bezfinezyjne, że jako fan szybowców tego nie tknę one maja spełniać określone funkcje a nie wyglądać :wink: Choć nie powiem że stratos'a na niedziele wypady bym w garażu trzymać nie chciał :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Patryk ciekawe jak tego IS-B Komara wsadzisz do tej Lanci :devil: A wiesz że ten komar to mały jest ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 A u mnie pod blokiem stoi ledwo co zarejestrowana nasza Mazda 6 1.8B oczywiście hathback (który wygląda jak sedan tyle, że otwiera się razem z szybą) i oczywiście spoiler z tyłu. Ale autko marzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.