-==PEGAZ==- Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Ja napiszę tylko to... AC Cobra
krzysiek.riese Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2010 ojj razor ma rację, spalanie powalające nie jednego, ale w sumie jak cię stać na auto za ponad 100 000 to cie też stać je tankować. natomiast spalanie 25 /100 całkiem normalne w przypadku imprezy. pod warunkiem ze w miarę delikatnie jeździsz:P jap przyciśnesz to i 40 weźmie.
razor Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 spora rozbieżność w tych autach marzeń. saleen7 a mitsu eclipse 2 tego drugiego możesz mieć już pewno od 10k (słabsza wersja) od 15k mógłbyś szukać wersji gs (4x4, 2l turbo) i pewno jest 50 razy tańszy od saleena
ECO400 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 A ja mam podobne poglądy jak Marcin, a mianowicie chciałbym coś takiego: Volkswagen Touran. Aktualnie mamy Tourana ale rocznik 2003/2004 z silnikiem 2.0TDI 140 koni i chodzi to jak marzenie No i spalanie rzędu 5 litrów/100 (ostatnio komputer po wyjeżdżeniu całego zbiornika paliwa który wystarcza na 1200km pokazał średnią 5,7l/km jazdy po mieście, do zbiornika wchodzi ropy za 250zł)
Bartosz Mesjasz Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Ja jestem na dobrej drodze do realizacji mojego marzenia: VW Multivan T4 long(lift), 2,5Tdi :mrgreen: :mrgreen: Obowiązkowo z webasto, PS3 + monitor 17" na pokładzie :wink:
Gość komar Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Piękny kolor dla tego VW pasuje do tak dużego auta, a z większych pojazdów chciałbym to
ertman_176 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Podeprę się aukcją http://allegro.pl/item988920367_mercedes_sprinter_312d_max_maxi_zarejestrowany.html To jeden z najbliższych zakupów modelarskich - bo jak zmieścić 2,5m skrzynię z modelem w samochodzie typu Seat Alhambra a co tu mówić o Pandzie która należy do realniejszych planów :wink: Oczywiście jest przyczepa ale to nie jest rozwiązanie wygodne ... Niestety jeszcze poczeka troche jak wszystkie ...
qba Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Ja jestem na dobrej drodze do realizacji mojego marzenia: VW Multivan T4 long(lift), 2,5Tdi :mrgreen: :mrgreen: Obowiązkowo z webasto, PS3 + monitor 17" na pokładzie :wink: Obrazek te siniki 2,5 ponoć lubią sie popsuć, jakieś pierwsze lata produkcji
Bartosz Mesjasz Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 qpa, 2,5tdi ale v6 to największa porażka koncernu ...klasyczny 2,5tdi w t4 po liftingu to jednostka nie do zarżnięcia, dynamika, moment obrotowy cudoo :mrgreen: Spalanie na poziomie 10L ON da się polubić :wink:
ECO400 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 te siniki 2,5 ponoć lubią sie popsuć, jakieś pierwsze lata produkcjimasz częściowo racje, ale to się dzieje w T5 pierwszego wypustu czyli 2003r. O T4 moge powiedzieć same dobre rzeczy. Ten samochód w ogóle się nie psuje. Mój tato ma takiego (tylko starsza wersja, bez liftu) z silnikiem 2,5 TDI i pięknie służy, a nie raz dostawał w palnik ciągając lawety i ładunkiem około 3 ton. Spalanie to 9-10l/100km Sprintera też mieliśmy z 2004r. ale powiem wam że nigdy więcej... po 2 latach rudy zaczął go zżerać na progach. Jedyna zaleta to dynamiczny silnik. Jaj byłe ze spalaniem juz nie pamiętam.
Gość Kuba.K Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 To i dodam coś od siebie. Po zdaniu prawka marzy mi się : Ford Sierra Cosworth z turbodoładowanym silnikiem 2 litry A później to moje ukochane autko : Ford Mustang , te starsze są cudowne (jak na zdjęciu) ale do nowszych też nic nie mam i oczywiście V8 Do poszalenia w terenie : Defender 8) A rodzinne autko to może hmm... Ford Explorer I do swojej dyspozycji: Chyba wszyscy zauważyli że uwielbiam Ford'y 8)
ertman_176 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Rudzielcem w Sprinterze się nie przejmuje, do póki podłoga się nie zapada i przednia szyba trzyma, swoje zadanie jest w stanie spełniać Nie potrzebuje "salonu" na pace - tam jedzie sprzęt a nie ja na kanapie. No ale to moja wersja :wink: Chłopaki co to za zabawa mieć salon w samochodzie :wink:
ECO400 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Jak to mówią "Ford gowno wort..." Mustang to wyjątek :twisted:
Bartosz Mesjasz Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Chłopaki co to za zabawa mieć salon w samochodzie :wink: jak byś pracował 2 dni następnie miał 5 dni wolnego(i tak na okrągło) do tego zacięcie globtrotera, widział byś po co w multivanie łóżko, webasto i play station :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Gość Anonymous Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 komar, widzę że lubiliśmy ten sam serial Ja natomiast celowałem w to: ECO400, jak to mówią: "nie każda morda pasuje do Forda"
Patryk Sokol Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Ja tam mam inne gusta jak większość: : oraz: choć tym też bym nie pogardził: A te wszystkie klocki z silnikami jak od koparki, to są tak bezfinezyjne, że jako fan szybowców tego nie tknę
Bartosz Mesjasz Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 A te wszystkie klocki z silnikami jak od koparki, to są tak bezfinezyjne, że jako fan szybowców tego nie tknę one maja spełniać określone funkcje a nie wyglądać :wink: Choć nie powiem że stratos'a na niedziele wypady bym w garażu trzymać nie chciał :wink:
ertman_176 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Patryk ciekawe jak tego IS-B Komara wsadzisz do tej Lanci :devil: A wiesz że ten komar to mały jest ...
ppompka Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 A u mnie pod blokiem stoi ledwo co zarejestrowana nasza Mazda 6 1.8B oczywiście hathback (który wygląda jak sedan tyle, że otwiera się razem z szybą) i oczywiście spoiler z tyłu. Ale autko marzenie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.