Skocz do zawartości

Turnigy Accucell 6 czy IMAX B6

Gość Anonymous

Którą wybrać  

75 użytkowników zagłosowało

1. 1. Którą wybrać

• IMAX B6
      21
    • Accucell 6
      57

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość Anonymous
Opublikowano

Ok, większość osób pisało żebym wybrał Accucell 6 więc większość zazwyczaj ma rację.

Opublikowano

Mówiłem, że pójdą jak świeże bułeczki. Dobę po dostawie jest już 200 na minusie.

To chyba uświadamia, jaki tam mają obrót, ile zamówień przetwarzają dziennie :shock:

Opublikowano

No ja zamówiłem turnigy, zobaczymy co to będzie jak przyjdzie. Moje zamówienie czeka na wysłanie pod warunkiem że jeszcze miernik dotrze.... :)

Gość Anonymous
Opublikowano

Są w Chinach nowe ładowarki ;) HK ECO :)

Gość Anonymous
Opublikowano

No i waga przystępna. Tylko 170g :shock: O połowę mniej niż accucell. Ale coś tu nie gra, niby to samo ale aż taka różnica wag?

Gość Anonymous
Opublikowano

Może obudowa z plastiku :) Albo po prostu w tym wypadku HC nie oszukuje na wadze przesyłki, jak to ma miejsce na wielu produktach.

Gość Anonymous
Opublikowano

Może ktoś zaryzykuje no i zaoszczędzi 3 dolary? :P

Opublikowano

zamówiłem ECO 6.

Zobaczę co to warte. Jest mniejsza, nie ma hałasującego wentylatora i pewnie obudowa plastik. Program z opisu wydaje się taki sam jak w Accucel

Gość Anonymous
Opublikowano

Nom, jedynie co zauważyłem no to Accucell ma maksymalny prąd ładowania 6A, a ECO6 ma 5A.

Opublikowano

ok. Będę miał 4 egzemplarze do testów. Sprawdzę jak radzi sobie z lipo, porobię foto i opiszę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.