Konrad_P Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Po kraksie okazało się, że ta śrubka się złamała. Nigdzie nie mogę jej znaleźć. W sklepach znanych mi nic takiego nie maja. Może ktoś zna sklep lub osobę która mogłaby mi pomóc Może gdzieś za granicą. Ja znam tylko HC. Motorek ASP 46 A II jest nowy i szkoda by było go odstawić. Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweln7 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Witam ja po krecie do swojego MAGNUMA wkręciłem króciec od RADUGI 7 ten sam gwint tylko troszkę krótszy. odezwij się na PW a mam jeszcze sztukę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 gdy u siebie zlamalem ta pierdolke to dobralem taka z Radugi... bo sam szukalem po sklepach i nie moglem znaleźć Edit: pisalismy razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 5 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Chłopaki a gdzie te motorki + części sprzedają. W googlach tylko odwołania do forum i wikipedii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Nastik(chyba) podaje, że sprowadzi każdą cześć w ciągu 2 tygodni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deem Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 To gwint M3 i pasuje takie coś :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek_K Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Tu : http://www.justengines.unseen.org/ - dostarcza wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Wielkie dzięki Leszku. Nie mogłem znaleźć włąśnie numeru katalogowego tej śrubki. EDIT: Daniel ekstra. Myślę że powinna pasować. Będe w tym sklepie w piątek to wezmę ze soba motorek i na miejscu dopasuje. Jeśli tylko mają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deem Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Będzie pasować! Dokładnie to samo urwałem. Sprawdzone organoleptycznie 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Też to urwałem w ASP 46!To jest zwykły króciec M3! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zobacz to http://www.modelmaking.pl/ires/oferta/5/117/490/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 W nastiku też się chwalą że części zamienne mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 9 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Nastik odmówił sprowadzenia ze względu na zbyt wysoki kurs dolara. Powiedzieli że nie wiedzą kiedy by mogli sprowadzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 ja jak potrzebowałem części do ASP to zamawiałem je w W-wie na Bitwy Warszawskiej (modelarnia.pl) , oni te części sprowadzali z pelikana, i w sumie wyszło mi taniej niż gdybym chciał je sam sciągać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 ...czyli olać Nastik'a G...no nie handlowcy :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 9 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Dokładnie olać.... Gość z którym rozmawiałem nawet się nie zapytał czy byłbym w stanie zapłacić za część jak dolar jest taki drogi. Ja bym był bo "dynks" może kosztować 3-5 zł więc nawet gdyby dolar był po 4zł to by mnie kosztowało 5,5. Więcej za przesyłke bym zapłacił. Nadal klient to zło konieczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Podejście niefajne do sprawy ze strony sklepu :? Tylko po co się chwalą że sprowadzają części?! To mi przypomina problem z pewnego sklepu, gdzie wszytko mają, pod warunkiem że tego klient nie zamówi :rotfl: hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARIUS1 Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 A to co do nastika to bardzo ciekawe takie pierdoły mają cały czas na stanie M3 i M4nastik Ja tu widzę nie dogadanie tematu i jak bardzo kolega szukał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 12 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Że nie znalazłem to prawda. Szukałem pod silnikami i nie zauważyłem że akcesoria są na samej górze. Nie robiłem tam jeszcze zakupów więc trochę się gubię. Moja wina. Ale że gość sczyścił mnie nie chcąc wysłuchać problemu tylko obcesowo stwierdził że nie zamawiają bo kurs za wysoki to juz druga sprawa. To jest OLEWAJĄCE podejście do klienta. Byłem ostatnio w innym sklepie (nie wrocławskim), właściciel stracił bardzo dużo czasu żeby mi pomóc bo nie mógł znaleźć, a ten kruciec kosztował raptem 3zł. Na 100% kupie u tego drugiego a nie w Nastiku. I tyle historii. ASP zadziałał, wszystkim bardzo dziękuje za pomoc. Kolejny raz musze przyznać, że ludzie na tym forum stanowią o sile tego forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARIUS1 Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Ja robię zakupy zawsze w nastiku i nigdy nie miałem żadnego problemu, a ten króciec kupywałem 3 tygodnie temu dlatego zwróciłem uwagę. Każdy na tym forum ma swoje ulubione sklepy Ja akurat ten pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.