alchemique Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Częś pierwsza: Historia rozpoczela sie bardzo miło i przyjemnie (moj jest ten różowy:)) : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektryki_rc Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Częś pierwsza: Historia rozpoczela sie bardzo miło i przyjemnie (moj jest ten różowy:)) : A skończyła ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 13 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Cierpliwości... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Czy mi sie tylko wydaje (wina zdjęcia) czy te kolorki są takie, jak by to określić... przygaszone :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektryki_rc Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Czy mi sie tylko wydaje (wina zdjęcia) czy te kolorki są takie, jak by to określić... przygaszone :?: Ten model to taka kupa że nawet kolory im nie wyszły ( ten model miał być w tonacji czerwony/pomarańczowy a wyszedł wyblakły róż ). Tak więc to raczej nie wina zdjęć...Z tego co widzę to całą resztę niestety będzie Paweł uzupełniał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Wyszedł prosiaczkowy róż, więc Paweł słusznie nazwał model Prosiakiem. Mieliśmy fajną koncepcję na malowanie, ale to już Paweł opowie dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 To ładny dosyć kolorek! Słitaśny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 13 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Kolor jest mocno z :ass: ale przeciez to nie o to chodzi. Wyglada jak kupa gnoju ale tez nie o to chodzi. Wazne ze wisi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Chyba właściciel ,jak zobaczył czym ma latać. :shock: Ohydztwo, ale ten zielony spoko , może być. I co dalej Pawle? Co dalej ??? :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektryki_rc Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Wazne ze wisi. Już nie...;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 14 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 To teraz pare słów o wyposażeniu: DA150 - plus mejzlik 30x10 KS95 8x Hitec 7950 1x Futaba 3152 Power Box Champion 2x 2s 3300 lipo FULLYMAX- rx 1x 2s 2200 lipo Fullymax - ignition JR 2.4GHz (2x R1221) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 15 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Teraz w takim razie pare fotek z budowy: Tu za perfekcyjne zlozenie modelu naleza sie wielkie podziekownia Grzesiowi! Wiecej fotek tutaj: http://picasaweb.google.pl/bartoszek.paw/MXBudowa# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
choina Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 No widzę, że było trochę kabelków do upchania. Z jakiej rurki są są te amortyzatory pod tłumiki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 15 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Z jakiej rurki są są te amortyzatory pod tłumiki? Z białej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Panowie to jest kolor wściekły Łosoś ;D Do reszty nie mam pytań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektryki_rc Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Teraz w takim razie pare fotek z budowy: [...] Tu za perfekcyjne zlozenie modelu naleza sie wielkie podziekownia Grzesiowi! Wiecej fotek tutaj: http://picasaweb.google.pl/bartoszek.paw/MXBudowa# Weź nie przynudzaj bo jeszcze ktoś to kupi i będzie mieć problem :] ! Dawaj do sedna sprawy misiaczku ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
choina Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Z białej No to ładnie żeś mi odpowiedział dzięki :? . Chodzi mi o to z czego jest zrobiona, silikon czy coś innego?Krzysiek pisz co jest nie tak z tym MX-em. Paweł zanim się wyprodukuje to jeszcze trochę mnie czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 15 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Źart był Przecież pisałem że model składał Grześ ja nie mam pojęcia z czego są zrobione te rurki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektryki_rc Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Z białej Krzysiek pisz co jest nie tak z tym MX-em. Paweł zanim się wyprodukuje to jeszcze trochę mnie czasu Model posiada krytyczne wady konstrukcyjne które doprowadzają do jego auto destrukcji z locie i tylko umiejętność latania pilota na nożu i lądowania z podejściem w tejże pozycji może uchronić od bardzo poważnych konsekwencji. Jeśli Paweł będzie mieć ochotę to rozwinie. A szkoda bo model na prawdę fajny i fajnie latał ( Paweł pokaż filmy - są na prawdę fajne chociaż troszkę długie i nasi amazing 3D piloci powiedzą że krzywo chaotycznie itp. ale my mamy na nich... "olewkę" ). PS. A co tam... zobaczcie Państwo jak to fajnie latało : Filmy z modelem MX-S pilot : Alchemique, kamera : Jakuban : Jak to u mnie i u Pawełka ( aka kuśtyk ) nasze ulubione filmy czyli... z oblotów/pierwszych lotów więc prosimy o wyrozumiałość . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 15 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.