Boogie Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 http://motoallegro.pl/item1060419455_podstawka_samoprzylepna_19x19_do_opaski_zaciskowe.html Chociazby... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 28 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Skrzynia na model gotowa: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El-Diablo Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Na szczęście znalazłem biegłego w Warszawie, chciałbym jeszcze przed wysyłką uzyskac jakąś fachową opinię na temat konstrukcji.Paweł i co powiedział Ci ten biegły? Masz już jakąś informację od niego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakuban Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 To chyba trumna:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 29 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 W sumie zwłoki wysyłam więc trumna! Co do biegłego to wczoraj się widziałem i dostarczyłem skrzydła. Dziś powinienem miec jakis dokument. Niestety na podstawie samych oględzin nie da się napisac sprecyzowanej opinii. Ogólnie to biegły stwierdził że kraksa spowodowana jest błędnym przejściem rury w dzwigar ale bez rozcinania 2 skrzydła nie może nic więcej napisac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Ogólnie to biegły stwierdził że kraksa spowodowana jest błędnym przejściem rury w dzwigar Czyli podobnie jak my stwierdziliśmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Pepiki coś działają w tej sprawie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Paweł kupił sobie nową zabawkę o tej zapomniał :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 23 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Paweł kupił sobie nową zabawkę o tej zapomniał :devil: Jak masz pisac takie idiotyzmy to lepiej sie przymknij. Model jest gotowy do wysylki, elegancko zapakowany jednak pojawil sie problem - koszt. Wysylka DHLem takiej skrzyni to od 1700zl w góre ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Paweł kupił sobie nową zabawkę o tej zapomniał Tobie urlopik naprawdę by Ci się przydał _______________________________________ Pawełku ,koszt wysylki powinnien pepkik pokryć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek_op Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Napisz do mnie gdzie dokładnie musisz wysłać tą skrzynię. W poniedziałek sprawdzę co się da zrobić :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Taniej będzie samochodem obrócić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Gotowy do wysyłki po rozpatrzeniu reklamacji ? czy gotowy do wysyłki z Czech tutaj na Twój koszt ? Pogadaj z kims kto prowadzi dużą firme i ma podpisana umowe z kurierem lepiej odpalić za coś takiego 300zł niż 1700zł dać jako osoba fizyczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 25 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Model jest ciagle u mnie. A adres do Zbynka to: Horní 169 67522 Stařeč Czech Republic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 1 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Zbynek odpuscil. Robi mi nowy kadlub oraz skrzydla! Jestem bardzo zadowolony ze udalo nam sie rozwiazac sprawe ugodowo! Troche to trwalo jednak najwazniejsze ze doszlismy do porozumienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Niech najpierw zobaczy jak latasz i dopasuje konstrukcje do Twojego stylu latania :mrgreen: Obawiam się, że Bynek czy tam Zbynek robi to do podstawowej akrobacji. Dobrze, że będziesz miał ten model i tak to się skończyło, bo patrząc po filmach to ta Katana jest za mulasta dla Ciebie MX bardziej rasowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 27 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Model w domu Skrzydlo wyglada duzo lepiej. Nowy kadlub i nowe skrzydelka, bedzie petarda! Jeszcze tylko jakas 170 ogarnac, serwa i na wiosne latamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 27 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 A zapomnialem podeslac fotki skrzydla, wyglada zdecydowanie lepiej niz poprzednie, dodatkowo zostalo jeszcze wzmocnione pasami wegla od strony natarcia i splywu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 a jaki kolor ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
choina Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 No to pozytywny finał. Kazałeś im zrobić fotki z produkcji twoich skrzydeł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.