marcin133 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Spotkanie modelarzy RC na lotnisku modelarskim w Bobowie 20.06.2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smootny Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Spotkanie modelarzy RC na lotnisku modelarskim w Bobowie 20.06.2010 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=F9DPUr7V3xI&hd=1 Rafał - nie pamiętam nazwiska ;D ale wiem że w "Skańskiej" pracuje - często z wami lata ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Rafał - nie pamiętam nazwiska Gdy wejdziesz na stronę Kociewskich....to znajdziesz tego czego szukasz :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 smootny, czy ten model w 2.29 min to T-34 Mentor? jak to się spisuje w locie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Tak to Mentor ale to model Marcina 133 więc pewnie więcej Ci opowie o nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Rafał - nie pamiętam nazwiska ;D ale wiem że w "Skańskiej" pracuje - często z wami lata ?? Był w tą niedziele i latał. Jak często bywa - nie wiem bo chyba jest częściej niż ja czy ten model w 2.29 min to T-34 Mentor? jak to się spisuje w locie? Tak - więcej o tym modelu w tym temacie. Jak lata? Myślę że całkowicie poprawnie jak na tej klasy model, nie zaskoczył mnie jakimś "dziwnym" zachowaniem czy tendencją do "czegoś" Majta trochę ogonem (nie ma większego wpływu na lot) jak mocniej wieje, może to przez ten pękaty kadłub? Przed obecnym sezonem jeszcze raz przerobiłem mechanizm chowanego przedniego kółka tak aby sprostał tej nieszczęsnej naszej trawie - teraz jest już to mechanizm niemal w pełni aluminiowy ale start jest przynajmniej bezstresowy i łatwy. Jak masz jeszcze jakieś pytania to pytaj śmiało w wątku do którego podałem wyżej link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.