Szczepen02 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Mam pytanie jak w temacie... Otóż zaczeły się wakacje, a ja chciałbym codziennie latać, lecz nie mam zapewnionego transportu za Lublin. Znacie jakieś miejsca w Lublinie gdzie można polatać bez obawy, że się w kogoś/coś* przywali??? Żeby nie było, że ja chcę tylko brać a nie dawać to mówię- ja latam na stadionie Lublinianki (parkflayerami). Dużo miejsca, ładnie wystrzyżona trawka. Tylko jakieś większe kółka nałożyć i w górę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 ja latam na rusałce na stadionie koziołka wyganiają tylko podczas wrażych meczy a w wakacje jeszcze mi się nie zdarzyło, a nawet jak niemożna na boisku to zaraz obok jest "polana" tylko że ta polana tak równa jak boisko nie jest więc tylko lądowanie na brzuszku wchodzi w rachubę zapraszam do wspólnego latania :faja: edit: tak mi się przypomniało że czasami może się trafić grupka bachorów którą ciężko wygonić :roll: no i jeszcze dużo osób wyprowadza tam psy więc czasami robi się gorąco gdy pies goni za samolotem a właściciel uspokoić go nie może tam u ciebie na stadionie to spokojnie jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepen02 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 zapraszam do wspólnego latania Z chęcią Do boiska na rusałce też mam blisko tam u ciebie na stadionie to spokojnie jest? Narazie byłem tam tylko kilka razy jako że dopiero zaczynam latać... :oops: Jest tylko taki problem, że jak wieczorem (ok.20) idę latać to jest zamknięte, lecz nie problem przeskoczyć przez ogrodzenie :mrgreen: Co do spokoju, to jeszcze ani razu nikogo nie widziałem, tylko raz jakaś pani z dzieckiem mi się przyglądała 8) Może choć zmówimy się na wspólne latanie na PW? Bym się mógł coś trochę nauczyć... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Walcują stadion :jupi: Zakładamy mniejsze kółeczka? http://desmond.imageshack.us/Himg8/scaled.php?server=8&filename=p11081115470001.jpg&res=medium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepen02 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Nie wiem jak Tobie, ale mi do zawisu to nie potrzeba dużo miejsca :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Ja mam najlepsze lotnisko - wychodzę za dom i jazda w górę Niestety - z holówką się tak nie da Ale do czasu... w końcu się wkurzymy i zrobimy pas ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Nie wiem jak Tobie, ale mi do zawisu to nie potrzeba dużo miejsca :mrgreen: Nie samym zawisem człowiek żyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Nie wiem jak Tobie, ale mi do zawisu to nie potrzeba dużo miejsca :mrgreen: Nie samym zawisem człowiek żyje To prawda Macieju, szczególnie jak się 3metrówką polata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pauletto007 Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Odświeżę temat. Chciałbym jeszcze w tym roku oblatać mojego Kastora. Próby już były i remont po próbach wykonany , zatem model przygotowany do lotu. Jednakże bylem na tym boisku i kurcze wydaje mi się, że tam się może dość niebezpiecznie latać przy zupełnym braku doświadczenia. Byłem też popatrzeć takie treningowe boisko za stadionem Lublinianki - chyba i tam by dało rade polatać. Dlatego chętnie skorzystałbym z czyjejś pomocy przy pierwszych lotach i po próbował pod okiem kogoś doświadczonego. A mój model wygląda tak: Jeśli ktoś byłby tak chętny i mógłby się za mną umówić na oblatanie modelu to byłbym chętny i wówczas proszę o kontakt na PW bądź GG: 8247726 :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Boisko dla laika się nie nadaje, pozatym z lataniem teraz będzie ciężko bo jest codzinnie zajęte przez piłkarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 imo wal gdzieś po za lbn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pauletto007 Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 imo wal gdzieś po za lbnTak trzeba zrobić.Dodam, że ja latam w Mode 1 - gaz w prawym drążku. Czy znajdzie się osoba, która tak lata i byłaby chętna pomóc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majula7 Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Wpadnij w niedzielę 23.10 po 15 na lotnisko w Świdniku, to oblecimy to Mirkowe cudo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pauletto007 Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Wpadnij w niedzielę 23.10 po 15 na lotnisko w Świdniku, to oblecimy to Mirkowe cudoNie dam rady. Model przechodzi jeszcze drobną modernizację. Dzięki za chęci :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.