Szczepen02 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Mam pytanie jak w temacie... Otóż zaczeły się wakacje, a ja chciałbym codziennie latać, lecz nie mam zapewnionego transportu za Lublin. Znacie jakieś miejsca w Lublinie gdzie można polatać bez obawy, że się w kogoś/coś* przywali??? Żeby nie było, że ja chcę tylko brać a nie dawać to mówię- ja latam na stadionie Lublinianki (parkflayerami). Dużo miejsca, ładnie wystrzyżona trawka. Tylko jakieś większe kółka nałożyć i w górę!
pawel66 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 ja latam na rusałce na stadionie koziołka wyganiają tylko podczas wrażych meczy a w wakacje jeszcze mi się nie zdarzyło, a nawet jak niemożna na boisku to zaraz obok jest "polana" tylko że ta polana tak równa jak boisko nie jest więc tylko lądowanie na brzuszku wchodzi w rachubę zapraszam do wspólnego latania :faja: edit: tak mi się przypomniało że czasami może się trafić grupka bachorów którą ciężko wygonić :roll: no i jeszcze dużo osób wyprowadza tam psy więc czasami robi się gorąco gdy pies goni za samolotem a właściciel uspokoić go nie może tam u ciebie na stadionie to spokojnie jest?
Szczepen02 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2010 zapraszam do wspólnego latania Z chęcią Do boiska na rusałce też mam blisko tam u ciebie na stadionie to spokojnie jest? Narazie byłem tam tylko kilka razy jako że dopiero zaczynam latać... :oops: Jest tylko taki problem, że jak wieczorem (ok.20) idę latać to jest zamknięte, lecz nie problem przeskoczyć przez ogrodzenie :mrgreen: Co do spokoju, to jeszcze ani razu nikogo nie widziałem, tylko raz jakaś pani z dzieckiem mi się przyglądała 8) Może choć zmówimy się na wspólne latanie na PW? Bym się mógł coś trochę nauczyć... :mrgreen:
pawel66 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Walcują stadion :jupi: Zakładamy mniejsze kółeczka? http://desmond.imageshack.us/Himg8/scaled.php?server=8&filename=p11081115470001.jpg&res=medium
Szczepen02 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Nie wiem jak Tobie, ale mi do zawisu to nie potrzeba dużo miejsca :mrgreen:
Pawel_W Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Ja mam najlepsze lotnisko - wychodzę za dom i jazda w górę Niestety - z holówką się tak nie da Ale do czasu... w końcu się wkurzymy i zrobimy pas ;]
Malker Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Nie wiem jak Tobie, ale mi do zawisu to nie potrzeba dużo miejsca :mrgreen: Nie samym zawisem człowiek żyje
instruktor Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Nie wiem jak Tobie, ale mi do zawisu to nie potrzeba dużo miejsca :mrgreen: Nie samym zawisem człowiek żyje To prawda Macieju, szczególnie jak się 3metrówką polata
pauletto007 Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 Odświeżę temat. Chciałbym jeszcze w tym roku oblatać mojego Kastora. Próby już były i remont po próbach wykonany , zatem model przygotowany do lotu. Jednakże bylem na tym boisku i kurcze wydaje mi się, że tam się może dość niebezpiecznie latać przy zupełnym braku doświadczenia. Byłem też popatrzeć takie treningowe boisko za stadionem Lublinianki - chyba i tam by dało rade polatać. Dlatego chętnie skorzystałbym z czyjejś pomocy przy pierwszych lotach i po próbował pod okiem kogoś doświadczonego. A mój model wygląda tak: Jeśli ktoś byłby tak chętny i mógłby się za mną umówić na oblatanie modelu to byłbym chętny i wówczas proszę o kontakt na PW bądź GG: 8247726 :wink:
pawel66 Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 Boisko dla laika się nie nadaje, pozatym z lataniem teraz będzie ciężko bo jest codzinnie zajęte przez piłkarzy
pauletto007 Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 imo wal gdzieś po za lbnTak trzeba zrobić.Dodam, że ja latam w Mode 1 - gaz w prawym drążku. Czy znajdzie się osoba, która tak lata i byłaby chętna pomóc?
majula7 Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 Wpadnij w niedzielę 23.10 po 15 na lotnisko w Świdniku, to oblecimy to Mirkowe cudo
pauletto007 Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Wpadnij w niedzielę 23.10 po 15 na lotnisko w Świdniku, to oblecimy to Mirkowe cudoNie dam rady. Model przechodzi jeszcze drobną modernizację. Dzięki za chęci :wink:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.