markac Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Wszystko w tytule. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Np. Ogar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 jesli chodzi o modele ktore maja silnik z tylu to no cessna skymaster ( ona ma 2 silniki i z przodu i z tylu) wlasnie robie cos podobnego:) na 2 male dzwoneczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 jesli chodzi o modele ktore maja silnik z tylu to no cessna skymaster ( ona ma 2 silniki i z przodu i z tylu) wlasnie robie cos podobnego:) na 2 male dzwoneczki A z cessna to pewnie motoszybowiec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosik72 Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 funjet ,delty,zagi, cala seria f-14,f15 itp. przasniczka bylo by pisania nadlugiego posta :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markac Opublikowano 11 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Może sprecyzuję pytanie. Chodzi o motoszybowiec do lotów FPV. Myślałem, że umieszczenie wątku w odpowiedniej kategorii "motoszybowce" wystarczy A może są lepsze modele do tego celu? Jestem otwarty na propozycje. Model z silnikiem z tylu wydal mi się dobry, ponieważ nie zasłaniałby widoku kamery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Witam To i ja coś dorzucę Xeno, AXN, Focus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 To ja dwa modeliki dorzucę jeszcze Skywalker EPO , Hawk sky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markac Opublikowano 11 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 To ja dwa modeliki dorzucę jeszcze Skywalker EPO , Hawk sky O, właśnie chyba ten model Skywalkera widziałem wczoraj na lotnisku, ale nie mogłem go nigdzie znaleźć w internecie nie mając pełnej nazwy. No to już mamy kilka modeli do wyboru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Do Skywalker'a można naprawdę dużo wsadzić i model będzie fajno latał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrp Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Sky Star Hackera: SKY STAR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milo Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Ama, ITS-8 wspomniany "Ogar", Grunau Motor Baby, no i oczywiście " Pegaz" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Graupner miał też "Tipsy", którego później chyba zastąpił model "UHU" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bostyl Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Spalinowy FALCON 12 z modelmotor ,silnik Os 120 ,śmigło pchające biela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Może FPV Trener od Marka z Cyber-Fly (jest w kategorii "motoszybowce"): http://www.cyber-fly.pl/produkt-1441.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.