Dj. Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Dużo lepiej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyton Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 szkoda ze nie wstawiłeś zdjęć tylko linki - bo foczka wyszła Ci pięknie! no i walnij sobie jakiś podpis z imieniem - bo jakoś tak głupio na modelarskim forum pisać do Ciebie per "modelarz" jeśli nieei wiesz jak wklejać zdjęcia - daj znać - pomoge ';) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mordelarz Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Stoi - mordelarz, a nie modelarz, co do fotek to nie wiem i proszę o pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 piszesz sobei normalnie watek jak chcesz wkleic zdjecie wpisujesz coż takiego: http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=5667 żeby zadziałało -skasuj spację przed http wtedy tekst zamieni się w coś takiego: http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=5667 pamiętaj żeby fotki które w ten sposób wklejasz nei były większe niż 800x600 Twoje linki z postu są ok - popraw wpisując przed http a po linku Mordelarzu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mordelarz Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Serdeczne dzięki- poprawione! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 "mordelarz" to od mordowania_modeli ? Co Ty masz na sumieniu :lol2: Model wyszedł super, gratuluje. Esa nie jest łatwo "zamordować" udanych lotów życzę i do zobaczenia na zawodach. ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 "mordelarz" to od mordowania_modeli ? Absolutnie nie to od "buzi" :wink: :wink: A tak nawiasem mówiąc, pozdrowionka dla moich małych sympatii ,Tomaszu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 11 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 na prośbę kolegi popełniłem następny zestaw naklejek do Fok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbatus Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Marku, a mnie bardziej interesuje ten kadłub z tyłu czy to jest to co myślę? :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 15 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 hehehe witaj TAK- to jest dokłądnie TO o czym myślisz - i powstało już w oda razu w 5ciu kopiach! wychodzi .. bosko... ;)ale o tym wkrótce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Autsajder1983 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Witam Stałem się posiadaczem zestawu foczki jednak nie ma w nim instrukcji poratuje mnie ktoś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal888 Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Moj samolocik . Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 25 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 serce rośnie na widok kolejnego latającego egzemplarza - bardzo ładna sztuka:) mam nadzieję że będzie dzielnie walczyć! chyba zrobię galerie ze zdjęciami Waszych realizacji ! fajnie bedzie zebrac je na zdjeciach obok siebie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal888 Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majula7 Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Ten samolot zawsze wzbudzał we mnie fascynację, więc popełniłem go, aż trzy razy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 27 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 a ja postanowiłem rozbudować nieco zestaw dodając opcję przezroczystej kabinki Uwaga: 6 pierwszych zestawów będzie w promocji z kabinką w cenie:) dodatkowo: kadłuby w tych zestawach sa w 80% wyszlifowane w owal -miały powstać wersje malowane - ale nie mam niestety na to czasu... postaram sie wrzucić dzis lub jutro wieczorem fotkę kadłuba z zamontowaną wstępnie kabinką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 27 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 a ja postanowiłem rozbudować nieco zestaw dodając opcję przezroczystej kabinki Uwaga: 6 pierwszych zestawów będzie w promocji z kabinką w cenie:) dodatkowo: kadłuby w tych zestawach sa w 80% wyszlifowane w owal -miały powstać wersje malowane - ale nie mam niestety na to czasu... postaram sie wrzucić dzis lub jutro wieczorem fotkę kadłuba z zamontowaną wstępnie kabinką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capriman Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 No no te z "normalnymi" kadłubami to niczego sobie, ale ten z kadłubem w kaształcie kloca to brzydactwo straszne:P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capriman Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 No no te z "normalnymi" kadłubami to niczego sobie, ale ten z kadłubem w kaształcie kloca to brzydactwo straszne:P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.