satoo Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 gość ma poczucie http://www.eatmyshorts.net/videos/8607/Greatest+Airplane+Prank+of+all+Time.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Pierwszy odruch to zatłuc takiego dziada :mrgreen: ale nie można bo sytuacja by się powtórzyła na serio. Wkręt pierwsza klasa tylko trzeba się upewnić że pasażer wytrzyma bo albo samolot do sprzątania albo akt zgonu jak pasażer "sercowy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stach34 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Heh, ten filmik to już dosyć popularny jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 "Hej, przytrzymaj kamerę i filmuj mnie, bo będę udawał że zemdlałem, ok? No i pokrzycz trochę, żeby wyglądało, ze panikujesz." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 "Hej, przytrzymaj kamerę i filmuj mnie, bo będę udawał że zemdlałem, ok? No i pokrzycz trochę, żeby wyglądało, ze panikujesz." Ale śmieszne, ale śmieszne! ohohoho!! Każdy żart może jest sfingowany?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Każdy żart może jest sfingowany?? Może i każdy ale niektóre lepiej jak ten. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Dokładnie. Panikował, ale o kamerze nie zapomniał. Mało przekonujące :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 A co miał z nią zrobic? Wywalic na zewnątrz? Dajcie spokój :/ Może akurat nagrywał jego lot, może nagrywał widoki bo leciał 1 raz samolotem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 To tu macie coś, to tylko chory by fingował... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepen02 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Ee tam, co nam taki kit wciskasz... Przecież widać, że to soczek marchewkowy :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Wpiszcie sobie na Tubie "Pilot Prank". Populrany się ten filmik zrobił... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 A co miał z nią zrobic? Wywalic na zewnątrz? Gdybym bał się o życie, to na pewno nie pamiętałbym o filmowaniu i rzuciłbym kamerę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 A co miał z nią zrobic? Wywalic na zewnątrz? Gdybym bał się o życie, to na pewno nie pamiętałbym o filmowaniu i rzuciłbym kamerę. Protestuję - nic takiego nie mówiłem :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Gdybym bał się o życie, to na pewno nie pamiętałbym o filmowaniu i rzuciłbym kamerę.Tak się mówi na spokojnie. W panice nie wiadomo co do czego jest i co zrobić :ble: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gites Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Samolot wystartował z lotniska. Po osiągnięciu wymaganego pułapu, kapitan odzywa się przez intercom: - Panie i panowie, witam na pokładzie samolotu. Pogodę mamy dobrą, niebo czyste, więc zapowiada nam się przyjemny lot. Proszę usiąść, zrelaksować się i... ossssz kur... !! Po chwili ciszy intercom odzywa się znowu: - Panie i panowie, najmocniej przepraszam jeśli przed chwilą państwa wystraszyłem, ale w trakcie mojej wypowiedzi drugi pilot wylał na mnie filiżankę gorącej kawy. Powinniście państwo zobaczyć przód moich spodni. Na to odzywa się jeden z pasażerów: - To pewnie nic w porównaniu z tyłem moich... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.