Patryk Sokol Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Witam! Z radością prezentuje etap prac naszego nyskiego modelu: Model wykonujemy we dwójkę tj Ja i Grzesiek (Ramzes_Nysa) Wieczorem pewnie naszkicuje jak to będzie gotowe wyglądać :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubad Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Wreszcie młodzież ma wakacje można robić modele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 wiedzialem ze jeszcze ktos bedzie budowac platforme tylko mam pytanie do luku bom.. tfu! ladunkowego-nie powinien byc z dolu otwierany tak, aby mozna zamontowac bagaz/kamere? cy moze kamera bedzie wkladana od gry? daj jakies konkrety-wymiary, planowana wage, wyposazenie itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 22 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 wiedzialem ze jeszcze ktos bedzie budowac platforme tylko mam pytanie do luku bom.. tfu! ladunkowego-nie powinien byc z dolu otwierany tak, aby mozna zamontowac bagaz/kamere? cy moze kamera bedzie wkladana od gry? daj jakies konkrety-wymiary, planowana wage, wyposazenie itd. Po co się męczyć? Zdejmuje skrzydła i mam dostęp do komory ładunkowej :-) Na moim mocno poglądowym rysunku wygląda to tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.