Patryk Sokol Posted June 22, 2007 Share Posted June 22, 2007 Witam! Z radością prezentuje etap prac naszego nyskiego modelu: Model wykonujemy we dwójkę tj Ja i Grzesiek (Ramzes_Nysa) Wieczorem pewnie naszkicuje jak to będzie gotowe wyglądać :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubad Posted June 22, 2007 Share Posted June 22, 2007 Wreszcie młodzież ma wakacje można robić modele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam P. Posted June 22, 2007 Share Posted June 22, 2007 wiedzialem ze jeszcze ktos bedzie budowac platforme tylko mam pytanie do luku bom.. tfu! ladunkowego-nie powinien byc z dolu otwierany tak, aby mozna zamontowac bagaz/kamere? cy moze kamera bedzie wkladana od gry? daj jakies konkrety-wymiary, planowana wage, wyposazenie itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patryk Sokol Posted June 22, 2007 Author Share Posted June 22, 2007 wiedzialem ze jeszcze ktos bedzie budowac platforme tylko mam pytanie do luku bom.. tfu! ladunkowego-nie powinien byc z dolu otwierany tak, aby mozna zamontowac bagaz/kamere? cy moze kamera bedzie wkladana od gry? daj jakies konkrety-wymiary, planowana wage, wyposazenie itd. Po co się męczyć? Zdejmuje skrzydła i mam dostęp do komory ładunkowej :-) Na moim mocno poglądowym rysunku wygląda to tak: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Posted June 23, 2007 Share Posted June 23, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.